Vitaal Kerkrade: Vierde groep met trots certificaat in ontvangst genomen

Onder begeleiding van The MoveFactory zijn de deelnemers wekelijks aan de slag gegaan met sport en spel in de gymzaal van het Flexiforum. In de afgelopen 12 weken zijn zij letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht.

Door Redactie
2 Min leestijd
𝗪𝗲𝗲𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗽 𝗴𝗲𝘀𝗹𝗮𝗮𝗴𝗱! Foto: Gemeente Kerkrade

KERKRADE – De vierde groep van het 12-weken programma Vitaal Kerkrade heeft vandaag met trots hun certificaat in ontvangst genomen. Het project is bedoeld voor mensen met een uitkering binnen de participatiewet en biedt hen handvatten voor een vitale levensstijl en om deel te nemen aan de samenleving.

Onder begeleiding van The MoveFactory zijn de deelnemers wekelijks aan de slag gegaan met sport en spel in de gymzaal van het Flexiforum. In de afgelopen 12 weken zijn zij letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Het doel van het programma is om deelnemers te helpen hun leven op een positieve manier te veranderen en om hen de vaardigheden te geven die ze nodig hebben om gezonder te leven.

De beweging stopt niet na deze 12 weken. Het programma is erop gericht om deelnemers te inspireren om ook na het programma actief te blijven en een gezonde levensstijl te behouden. Wij feliciteren alle deelnemers met het behalen van hun certificaat en wensen hen veel succes bij de verdere stappen die zij ondernemen.

Het Vitaal Kerkrade-project is een initiatief van de gemeente Kerkrade en wordt ondersteund door verschillende partners uit de regio. Het programma heeft als doel om de gezondheid en de sociale participatie van mensen met een uitkering te verbeteren.

Deel dit bericht