Ben of was jij een ooggetuige van een incident? 045Online.nl is op zoek naar getuigen die mogelijk beeldmateriaal of meer details hebben van een ernstige, leuke of unieke gebeurtenis.

Stuur ons jouw beeldmateriaal en informatie via WhatsApp naar het nummer: 0455680563.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de juiste berichtgeving bij een/het bericht wordt weergegeven.

Bedankt voor jouw betrokkenheid!

Belangrijke waarschuwing: Respecteer altijd de hulpdiensten en de privacy van slachtoffers bij het maken van beeldmateriaal!

We willen benadrukken dat het van cruciaal belang is om de volgende richtlijnen te volgen en de veiligheid en privacy te respecteren:

  • Stoor nooit de hulpdiensten: Hulpverleners hebben de taak om snel en effectief te handelen bij noodsituaties. Het is van groot belang dat ze ongehinderd hun werk kunnen doen. Bemoei je niet met hun inzet en geef hen de ruimte die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren.
  • Breng nooit slachtoffers in beeld: Het tonen van slachtoffers kan zeer kwetsend en schadelijk zijn voor de betrokkenen en hun families. Respecteer de privacy en menselijkheid van slachtoffers en focus je op het helpen van hen en het ondersteunen van de hulpverleners.
  • Denk aan ethische overwegingen: Overweeg altijd de ethische implicaties van het maken en delen van beeldmateriaal. Vraag jezelf af of het verspreiden ervan bijdraagt aan het algemeen belang of dat het schadelijk kan zijn voor individuen of de gemeenschap als geheel.

Door deze richtlijnen te volgen, kunnen we samen een respectvolle en verantwoorde berichtgeving creëren, zelfs tijdens ernstige situaties.

Jouw medewerking wordt zeer gewaardeerd om ervoor te zorgen dat we met zorg en respect omgaan met incidenten en de mensen die erbij betrokken zijn.

Dank je wel voor jouw begrip en samenwerking,

Team 045online.nl