Twee Toyota RAV4’s gestolen in Bocholtz

Het publiek wordt gevraagd om extra alert te zijn en de politie te informeren als ze deze voertuigen ergens zien.

Door Redactie
2 Min leestijd
Foto: Facebook | Wijkagenten Simpelveld

BOCHOTLZ – In de vroege ochtend van donderdag 6 april 2023 zijn er in Bocholtz twee auto’s gestolen van het merk Toyota RAV4. Het eerste voertuig werd gestolen vanaf de Margrietstraat, terwijl het tweede voertuig naar verluidt rond 02.15 uur verdween vanaf de Rosaliestraat. De politie heeft aangekondigd dat collega’s vandaag een buurtonderzoek zullen uitvoeren om meer informatie te verzamelen over de diefstallen.

De politie doet nu een beroep op het publiek om eventuele informatie te verstrekken. Als u getuige bent geweest van de diefstal of als u weet waar de gestolen auto’s zich nu bevinden, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Bovendien heeft de politie benadrukt dat ze geïnteresseerd zijn in camerabeelden, als deze beschikbaar zijn.

De gestolen auto’s zijn van het type Toyota RAV4 en kunnen mogelijk worden geïdentificeerd aan de hand van hun kentekenplaten. Het publiek wordt gevraagd om extra alert te zijn en de politie te informeren als ze deze voertuigen ergens zien. Het is nog niet duidelijk wie er achter de diefstallen zit en of de twee diefstallen verband met elkaar houden. De politie zal het onderzoek voortzetten om meer te weten te komen over deze incidenten.

Deel dit bericht