Susanne Scheepers aanbevolen als nieuwe burgemeester van Simpelveld

Volgens de gemeenteraad is Scheepers de juiste persoon op de juiste plaats voor deze functie.

Door Redactie
1 Min leestijd
Foto: Gemeente Simpelveld

SIMPELVELD – De gemeenteraad van Simpelveld heeft de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aanbevolen om Susanne Scheepers voor te dragen als nieuwe burgemeester van de gemeente. Scheepers, 53 jaar jong en moeder van twee dochters, woont samen met haar partner in Vaals en is momenteel werkzaam als waarnemend gemeentesecretaris/algemeen directeur in de gemeente Roermond.

Volgens de gemeenteraad is Scheepers de juiste persoon op de juiste plaats voor deze functie. De aanbeveling is dan ook met groot enthousiasme en unanieme stemmen aangenomen. De gemeenteraad is ervan overtuigd dat Scheepers de benodigde kwaliteiten en ervaring heeft om de uitdagingen van de gemeente Simpelveld aan te gaan en om de belangen van de gemeente en haar inwoners te behartigen.

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties zal nu de aanbeveling van de gemeenteraad in overweging nemen en beslissen of Scheepers wordt benoemd tot burgemeester van Simpelveld. In afwachting van de benoeming zal Scheepers haar werkzaamheden als waarnemend gemeentesecretaris/algemeen directeur in Roermond voortzetten.

Deel dit bericht