Politie start onderzoek naar gewelddadige beroving in Landgraaf

Rond 4.30 uur drong een nog onbekende man de woning van het slachtoffer binnen en eiste geld. De bewoner werd bedreigd en raakte daarbij gewond, hij moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Door Redactie
1 Min leestijd
Streeperstraat Landgraaf | Foto ter illustratie

LANDGRAAF – In de vroege ochtend van vrijdag heeft er een gewelddadige beroving plaatsgevonden in een woning aan de Streeperstraat. De politie is een onderzoek gestart naar deze zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 4.30 uur drong een nog onbekende man de woning van het slachtoffer binnen en eiste geld. De bewoner werd bedreigd en raakte daarbij gewond, hij moest zich onder doktersbehandeling stellen. De verdachte wist met zijn buit te vluchten in de richting van de Markt.

De politie heeft inmiddels een Burgernetbericht verspreid waarin zij vraagt om uit te kijken naar een man van ongeveer 35 jaar met een lichte huidskleur, donker kort haar en donkere kleding. Er is ook een buurtonderzoek gestart en de politie roept getuigen op om zich te melden. Mensen die beschikken over beeldmateriaal worden verzocht dit te delen met het onderzoeksteam via politie.nl/upload.

De politie benadrukt dat het van groot belang is dat mensen zich melden als zij meer informatie hebben over deze zaak.

Deel dit bericht