NIEUW: Radio 045online – Jouw Stem, Jouw Radio!

Kom en schitter op de radio bij 045online! Bij RADIO 045online verwelkomen we lokale vrijwillige amateur/beginnende DJ's en programmamakers uit de regio Parkstad met open armen.

Door Redactie
6 Min leestijd

PARKSTAD – Vanaf begin november 2023 markeert Radio 045online het begin van een regionale radiorevolutie, waarbij de toekomst van online radio rechtstreeks wordt gebracht naar de oren van het publiek. Het meest opmerkelijke aspect van deze nieuwe radiobeleving is de rol van de luisteraar zelf.

Met Radio 045online ben jij de ster! Jouw stem is de sleutel tot het bepalen van welke hits, programma’s en podcast-toppers de toekomst van de regio zullen beheersen. Elke luisteraar heeft inspraak, en jouw stem heeft het laatste woord.

Bovendien biedt Radio 045online een platform voor de gemeenschap om hun geweldige evenementen, briljante programma-ideeën en andere opmerkelijke bijdragen met de regio te delen. Als je iets hebt dat gehoord moet worden, laat dan van je horen via info@045online.nl, en het zal worden opgenomen in de playlist.

 

LUISTEREN

Het luisteren naar Radio 045online is eenvoudig en gemakkelijk toegankelijk via jouw favoriete browser, internetradio of smart TV. Het 24/7 streamen van de beste regionale content, inclusief de nieuwste updates en weerberichten elk uur, maakt deze online radio tot een essentieel onderdeel van het dagelijks leven.

Wacht niet langer! Draai het volume omhoog, zet je zender vast op Radio 045online, en laat jouw beats en vibes de regio overnemen. De muziek wacht op jou – Luister nu, 24/7 op 045online.nl/radio. Het is tijd om de regio te laten bruisen met Radio 045online!

Welkom bij de toekomst van online radio!

Vanaf maandag 6 november laten we de radiogolven bruisen met onze gloednieuwe online sensatie: Radio 045online! Nu vraag je je misschien af, “Waarom zou ik dit nieuwe radiostation een kans geven?” Nou, hier is waarom!

We hebben JOUW hulp en mening nodig om de regio op zijn kop te zetten! Jij bent onze VIP-luisteraar en bepaalt mee welke muziek, nieuws en podcasts de show stelen. Geen gedoe met installaties – gewoon jouw browser openen op je PC of mobiel en binnen no-time genieten van de beste regionale content, 24/7.

Overal, altijd deuntjes voor je oren! Met onze PC-stream of smartTV-verbinding, kun je de beste muziek, het laatste nieuws en de coolste podcasts uit jouw regio beluisteren, gratis en simpelweg met één klik. En alsof dat nog niet genoeg is, serveert Radio 045online je dagelijks het allerbeste in muziek, nieuws en podcasts, 24 uur per dag! Plus, ieder uur het verse regionale nieuws en de laatste weersvoorspellingen.

Heb je zelf iets speciaals dat de hele regio moet horen? Organiseer je een geweldig evenement of heb je briljante programmavoorstellen? Laat het ons weten via info@045online.nl, en wij draaien!

Dus waar wacht je nog op? Zet je volume omhoog, klik op die afstemknop en beleef de muzikale revolutie met Radio 045online. We wachten op jouw beats en vibes!

Kom en schitter op de radio bij 045online!

Droom jij ervan om deel uit te maken van de radio? Altijd al gedacht aan een carrière als parttime DJ of radioprogrammamaker? Het is tijd om die dromen werkelijkheid te laten worden! Of je nu een uurtje per week of misschien wel 2 uur wilt spenderen, we hebben de perfecte kans voor jou.

En weet je wat? Het maakt niet uit of je nu ‘Kirchroadsj plat’ praat, Heerlens Hollands, Brunssums dialect, of gewoon ABN. Leeftijd is slechts een getal, of je nu 18 bent of wat meer levenservaring hebt opgedaan.

Bij RADIO 045online verwelkomen we lokale, vrijwillige, amateur, EN/OF beginnende DJ’s en programmamakers met open armen. Wij bieden jou de unieke gelegenheid om jouw passie te delen met onze toekomstige luisteraars.

Misschien wil je een programma maken boordevol actuele achtergrondinformatie en een culturele agenda met evenementen in jouw stad of regio. Of misschien wil je gewoon een uur lang schitteren met jouw Dj-vaardigheden en een te gekke (live-)mix neerzetten. Ben je een fan van Duitse Schlagermuziek? Of droom je ervan om tijdens carnaval een vrolijk programma met Limburgse carnavalsmuziek te presenteren? En vergeet de kerst niet, waar je de beste kersthits en warme wensen met onze luisteraars kunt delen.

Het belangrijkste is jouw passie voor entertainen en radio maken. Samen gaan we ONS regionale internetradiostation 045online op de kaart zetten, en daar hebben we JOU voor nodig!

Geen zorgen over vervoer, want met onze app kun je je programma gewoon vanuit je eigen kantoor, woonkamer of slaapkamer presenteren. Het enige wat we van je vragen, is dat je beschikt over een eigen PC of laptop.

Laten we samen de radiowereld veroveren! Aarzel niet langer en stuur ons een berichtje om je aan te sluiten bij ons geweldige team.

Deze songs waren al net te horen op radio 045online:

Deel dit bericht