Multicultureel Buiten Festival “Murasam 2023”: Shoppen, Eten en Amusement van Diverse Culturen!

Dus noteer de datum in uw agenda en maak u klaar voor een onvergetelijke dag op 14 mei 2023 in Megaland Landgraaf.

Door Redactie
1 Min leestijd
Dus noteer de datum in uw agenda en maak u klaar voor een onvergetelijke dag op 14 mei 2023 in Megaland Landgraaf.

LANDGRAAF – Multicultureel buiten festival “Murasam 2023” vindt voor het eerst plaats in Nederland en belooft een unieke ervaring te worden. Op zondag 14 mei 2023 vindt het festival plaats in Megaland Landgraaf en biedt het een scala aan activiteiten voor alle leeftijden.

Bezoekers kunnen genieten van winkelen in verschillende traditionele winkels uit India, Sri Lanka en andere landen, waar ze kunnen genieten van de beste gerechten uit Sri Lanka en India. Er zal ook muziek en dansoptredens zijn, evenals activiteiten voor kinderen en nog veel meer.

“Murasam 2023” is bedoeld als een mega-ontmoeting van alle culturen en nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid. De toegang tot het festival is gratis, dus er is geen reden om dit unieke evenement te missen.

Het festival belooft een waar spektakel te worden en is een geweldige kans om verschillende culturen te ontdekken en te vieren. Dus noteer de datum in uw agenda en maak u klaar voor een onvergetelijke dag op 14 mei 2023 in Megaland Landgraaf.

Deel dit bericht