Leer een instrument bespelen en maak samen muziek: Nieuw Talent Orkest voor volwassenen!

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Door Redactie
2 Min leestijd

21 muziekverenigingen bieden drie superleuke muziekprojecten voor volwassenen aan. Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! In tien repetities leer je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken en word je ondersteund door ervaren muzikanten van de verenigingen. Het plezier staat voorop en we sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert.

De eigen bijdrage voor deelname aan een van de Nieuw Talent Orkesten is €125,-. De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar, en je krijgt een complete lesmap. Heb je geen muzikale ervaring of kun je geen noten lezen? Geen probleem! Doe ook mee en ontdek een geweldige nieuwe hobby!

Wil je meedoen aan het Nieuw Talent Orkest op locatie van jouw keuze? Meld je dan onderaan de pagina aan. Geef hierbij ook eventuele voorkeur voor een bepaald instrument of een bepaalde muziekvereniging aan. De Nieuw Talent Orkesten vinden plaats in Brunssum, Kerkrade en Landgraaf. De startdatum en -tijd verschillen per locatie. Het Nieuw Talent Orkest in Brunssum start op woensdag 19 april van 19:00 tot 21:00 uur en vindt iedere week op woensdagavond plaats. Het Nieuw Talent Orkest in Kerkrade start op zondag 23 april van 15:00 tot 17:00 uur en vindt iedere week op zaterdagochtend plaats, behalve de eerste repetitie die op zondag plaatsvindt. Het Nieuw Talent Orkest in Landgraaf start op zondag 23 april van 10:30 tot 12:30 uur en vindt iedere week op zondagochtend plaats.

Dus waar wacht je nog op? Meld je snel aan voor deze leuke muziekprojecten!

Deel dit bericht