Landgraafse Tentfeesten belooft vier dagen vol dansen, feesten en gezelligheid met topartiesten!

Het wordt ook dit jaar weer een gigantisch feest met 30 verschillende artiesten uit binnen en buitenland. Het zijn niet zomaar artiesten, nee we spreken over grote namen in de verschillende muziekstijlen!

Door Redactie
2 Min leestijd
Foto: landgraafsetentfeesten.nl

LANDGRAAF – Het is bijna zover!  Vier dagen dansen, feesten en gezelligheid. De Landgraafse Tentfeesten is een vierdaags evenement dat in het teken staat van saamhorigheid en verbroedering. Iedereen is daarom welkom! De diversiteit aan programma’s staat garant voor een feest dat bijna iedereen zal aanspreken. De tentfeesten worden dit jaar voor het eerst gehouden voor het terrein van VV Schaesberg aan de Hofstraat in landgraaf. Dit jaar is de 3e editie en daarom mogen ze het een echte traditie noemen.

Het wordt ook dit jaar weer een gigantisch feest met 30 verschillende artiesten uit binnen en buitenland. Het zijn niet zomaar artiesten, nee we spreken over grote namen in de verschillende muziekstijlen!

Zo komen dit jaar Mental Theo, Party Animals, Anita Doth (2unlimited), Marco (discotheek Las Vegas), Voxxclubb, Die Fetzig’n sus den Zillertal, die jungen Zillertaler, Tiroler ohne berge, steirich Stark, wie sind spitze, Tirol Sound, Dreilander Steiriche Harmonica club, queen must go on, Billy joel experience, Brucified, dj Pascal Dassen, Mike Kanders, Danny Pouwels, Robert Pater, Sjoerd Mertens, Guus Niesing, Jan Biggel, Frank van Etten, Sieneke, Jannes, John Tana, Django Wagner, Marianne Weber, Tino Martin, en Frans Bauer.

Op zondag tijdens fruhshoppen zijn kinderen tot 12 jaar gratis en ook juist voor deze doelgroep is er voldoende te doen. Zo is er een carrousel, een stormbaan, springkussen en een treintje die gratis toegankelijk zijn voor de kinderen.

Er zijn nog enkele kaarten te krijgen via de website www.landgraafsetentfeesten.nl of bij jumbo Landgraaf, friture Heerlerbaan, Shell Euregioweg en Café, d’r, sjutt, echter de weekendtickets zijn al uitverkocht en de overige tickets zijn nog maar beperkt te krijgen.

Zorg dat je het niet gaat missen van 26 t/m 29 mei, want ook dit jaar gaat het dak weer van de tent geblazen worden.

Deel dit bericht