Kaartverkoop Brunssumse oktoberfeesten gestart, recordaantal artiesten

Dit jaar zullen van 27 t/m 29 oktober een recordaantal van dertien artiesten naar Brunssum komen.

Door Redactie
2 Min leestijd
Foto: brunssumseoktoberfeesten.nl

BRUNSSUM – De kaartverkoop voor de 19e editie van het oudste oktoberfeest van Nederland is onlangs gestart. Zoals gebruikelijk zal in het laatste weekend van oktober op het Koutenveld in het hartje van Brunssum weer een grote feesttent gebouwd worden waar vele duizenden muziekliefhebbers en feestgangers op af zullen komen.

Dit jaar zullen van 27 t/m 29 oktober een recordaantal van dertien artiesten naar Brunssum komen. Zoals gewoonlijk zitten hier weer enkele grote en vertrouwde namen uit Oostenrijk bij met o.a. Marc Pircher, Zellberg Buam en die Edlseer. Maar er komt ook weer een aantal artiesten voor het eerst naar Brunssum, waaronder het Kasermandl Duo aus dem Zillertaler en de zussen Sigrid & Marina, voormalig winnaressen van de Grand Prix der Volksmuziek.

Ook ons eigen provincie is weer muzikaal vertegenwoordigd met o.a. Wir sind Spitze, Das Tirol Team, Beppie Kraft en de Party Mädels.

Nieuw is dit jaar de familiedag op zondag. Naast de reguliere tickets, is er ook een speciaal familieticket te koop. Voor de kinderen is er die middag allerlei vertier, georganiseerd door Party 4 Kidz. Denk hierbij aan schminken, glitter tattoos en pret met ballonnen.
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro. Een weekendkaart voor drie dagen kost 45 euro. Zitplaatsen voor vrijdag en zaterdag zijn al bijna uitverkocht.

De kaarten zijn te koop op de website, bij Sigarenzaak Hermans (vanaf juni omgedoopt tot Sigarenzaak Hofland) in Brunssum en de Hakkenbar in Vaals. Het volledige programma en andere informatie is te vinden op de compleet vernieuwde website www.brunssumseoktoberfeesten.nl .

Deel dit bericht