Inloopavond voor vragen over bereikbaarheid tijdens NK wielrennen in Beekdaelen

In Beekdaelen zal de plaatselijke omloop door de kernen Doenrade en Puth voeren.

Door Redactie
2 Min leestijd

BEEKDAELEN – Inwoners en ondernemers langs de route van de plaatselijke omloop door Beekdaelen tijdens het NK wielrennen op 24 en 25 juni ontvangen een brief met informatie over de mogelijkheid om vragen te stellen over de bereikbaarheid en verplaatsingsmogelijkheden tijdens het evenement. De inloopavond zal plaatsvinden op maandag 15 mei tussen 19.00 en 20.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis Schinnen. De avond is bedoeld om vragen te stellen en niet als voorlichtingsavond.

Vijf categorieën strijden om de titel tijdens het NK wielrennen in de gemeenten Sittard-Geleen en Beekdaelen. In Beekdaelen zal de plaatselijke omloop door de kernen Doenrade en Puth voeren. De vrouwen profs zullen op 24 juni en de mannen profs op 25 juni in hun wedstrijd eerst nog een lus door Zuid-Limburg rijden, voordat ze beginnen aan de plaatselijke ronden door Sittard-Geleen en Beekdaelen.

De brief, opgesteld door de organisatie in handen van buro Courage Events, benadrukt de inloopavond op 15 mei als gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig en het is ook mogelijk om de vraag te mailen naar nkwielrennen@sittard-geleen.nl onder vermelding van adres en telefoonnummer. Het is van belang voor inwoners en ondernemers langs de route om hun vragen te stellen om goed voorbereid te zijn op het evenement en de impact op de bereikbaarheid en verplaatsingsmogelijkheden in de regio.

Deel dit bericht