Guus Meeuwis met nieuwe theatervoorstelling in Parkstad Limburg Theater Heerlen

Samen met zijn band staat Meeuwis ook in zijn nieuwe voorstelling garant voor een avond vol mooie verhalen en muziek.

2 Min leestijd

HEERLEN – Guus Meeuwis keert na vijf jaar terug in de theaters met zijn nieuwe voorstelling ‘Uit het hoofd’. Een klinkende avond met een hoofdrol voor de liedjes van zijn gouden dubbelalbum met dezelfde naam. Donderdag 16 november staat de Brabander op de planken in Parkstad Limburg Theater Heerlen. De kaartverkoop start morgen, vrijdag 21 april, om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via PLT.nl

Na Urbanus, Krezip en Racoon komt komend seizoen dus ook Guus Meeuwis naar PLT. De populaire zanger kijkt ernaar zeggen naar uit om weer thuis te komen in de theaters.

“Na een zomer van grote gebaren in het stadion is het heerlijk om het kleine geluk te zoeken in een mooie volle zaal van een theater of schouwburg. Tijd voor elkaar.”

Samen met zijn band staat Meeuwis ook in zijn nieuwe voorstelling garant voor een avond vol mooie verhalen en muziek. Onder regie van Servé Hermans, van Toneelgroep Maastricht, spelen ze een voorstelling waarin het draait om het tellen van je zegeningen.

“Ieder liedje is een stukje uit m’n hoofd, een hersenspinsel gegoten in muziek, dat ik graag met je wil delen. Soms om te vieren, soms om te bemoedigen. De ene keer om te bespiegelen, de andere keer om te bezinnen. Om te troosten, om te verwonderen. Het komt allemaal voorbij.

Je mag zelf kiezen welk stukje je nodig hebt. Een nieuw geluid, nieuwe energie: precies zoals ik me voel. Ik kijk er naar uit om de muziek met jullie te delen in het theater!”

De populaire Brabantse artiest start zijn theatertour donderdag 21 september in zijn thuisstad Tilburg. In Theaters Tilburg staat dan een try-out voorstelling op het programma. Theater Heerlen is de achtste halte in de tour. De nieuwe voorstelling in totaal in elf steden te zien.

Deel dit bericht