Gratis Cadeaukaart van 25 euro voor alle Brunssumse huishoudens

De speciale paarse uitgave van de "OnsCadeautjeBrunssum" zal tussen 5 en 13 mei 2023 in de bus vallen bij elk huishouden.

Door Redactie
2 Min leestijd

BRUNSSUM – Om de inwoners van Brunssum te helpen tijdens de financieel zware tijden door de hoge inflatie en energiekosten, heeft het bestuur en gemeenteraad van Brunssum besloten om alle huishoudens een gratis Ons Brunssum Cadeaukaart van 25 euro te geven. Het voornaamste doel van deze actie is om álle huishoudens dat financiële extraatje te bieden voor iets leuks of gezelligs óf voor een noodzakelijke aanschaf.

Wethouder Hugo Janssen benadrukt dat de kaart niet de oplossing biedt voor echte financiële problemen, maar dat de gemeente andere ondersteuning biedt voor wie dat nodig heeft. De kaart is te gebruiken vanaf maandag 15 mei 2023 tot en met woensdag 18 juni 2025.

De speciale paarse uitgave van de “OnsCadeautjeBrunssum” zal tussen 5 en 13 mei 2023 in de bus vallen bij elk huishouden. De kaart is gemaakt van hergebruikt materiaal en kan na gebruik bij het oud papier. Op de website van Ons Brunssum is altijd de laatste informatie te vinden over de cadeaukaart en bij welke ondernemers de kaart besteed kan worden. Er zijn heel veel ondernemers die meedoen, variërend van winkels tot recreatie en van beauty tot horeca.

De cadeaukaart is al eerder uitgedeeld tijdens de coronapandemie in 2021 om lokale kleinere ondernemers een hart onder de riem te steken. Dit keer heeft de gemeenteraad en het college van Burgemeester en wethouders de actie vooral op touw gezet om de inwoners van Brunssum te helpen.

Kijk voor informatie over o.a. uw saldo, de algemene voorwaarden, de deelnemende winkels en horeca- en vrijetijdsgelegenheden op www.onsbrunssum.nl/cadeaukaart.

Deel dit bericht