Getuigen gezocht van steekincident op de Palemigerboord in Heerlen

Het signalement van de verdachte is als volgt: een man met een zwarte hoofddoek, zwarte jas en blauwe spijkerbroek.

Door Redactie
1 Min leestijd

HEERLEN – Op maandagmiddag heeft er op de Palemigerboord in Heerlen een steekincident plaatsgevonden. Daarbij raakte één persoon gewond. Dankzij het duidelijke signalement dat een getuige doorgaf, kon de politie kort daarna een 21-jarige man uit Heerlen aanhouden op de Grasbroekerweg. De politie heeft de zaak nog in onderzoek en is op zoek naar getuigen en beeldmateriaal.

Direct na het steekincident heeft de politie technisch, tactisch en buurtonderzoek opgestart. Het onderzoeksteam is nog steeds bezig met het onderzoek en komt daarom graag in contact met getuigen of personen die het slachtoffer hebben geholpen en zich nog niet hebben gemeld. Daarnaast is het team op zoek naar beeldmateriaal afkomstig van bijvoorbeeld gevelcamera’s of dashcams.

Het signalement van de verdachte is als volgt: een man met een zwarte hoofddoek, zwarte jas en blauwe spijkerbroek. Het onderzoeksteam hoopt hiermee een completer beeld te krijgen van het incident en doet dan ook een oproep aan eventuele getuigen of personen met meer informatie om contact op te nemen via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Beeldmateriaal kan geüpload worden via politie.nl/upload.

Deel dit bericht