Fietser ernstig gewond na botsing met stilstaande aanhanger in Heerlen

De politie heeft nog geen details vrijgegeven over de identiteit van het slachtoffer. Ook is het nog onduidelijk of er sprake was van nalatigheid bij de bestuurder van de aanhanger of dat er andere factoren hebben bijgedragen aan het ongeval.

Door Redactie
2 Min leestijd

HEERLEN – Een fietser is bij een ongeluk in Heerlen ernstig gewond geraakt nadat hij tegen een stilstaande aanhanger botste. Het incident vond plaats op donderdag rond 13:00 uur op de Sourethweg. De exacte oorzaak van het ongeval is op dit moment nog onbekend en de politie is bezig met het onderzoek.

Na het noodlottige incident werd de brandweer gealarmeerd om te assisteren bij de hulpverlening. Een traumahelikopter werd ook ter plaatse gestuurd, maar uiteindelijk is het slachtoffer met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verwondingen van de fietser worden als ernstig beschouwd.

De politie heeft nog geen details vrijgegeven over de identiteit van het slachtoffer. Ook is het nog onduidelijk of er sprake was van nalatigheid bij de bestuurder van de aanhanger of dat er andere factoren hebben bijgedragen aan het ongeval. Het onderzoek naar de toedracht van het incident is momenteel gaande.

De Sourethweg was tijdelijk afgesloten voor verkeer vanwege het ongeval en het daaropvolgende onderzoek. Omstanders waren geschokt door het ongeval en de ernst van de verwondingen van de fietser. De lokale autoriteiten roepen getuigen op zich te melden bij de politie met eventuele informatie die kan bijdragen aan het onderzoek.

De politie zal de zaak grondig onderzoeken om de omstandigheden van het ongeval volledig te kunnen achterhalen.

Voor meer informatie over dit ongeluk kunnen getuigen contact opnemen met de politie van Heerlen.

Deel dit bericht