Feestelijke opening van speeltuinen komend weekend

De speeltuinen beloven weer veel leuke activiteiten te organiseren voor kinderen van alle leeftijden.

Door Redactie
1 Min leestijd

KERKRADE – Het komende weekend zullen de speeltuinen in de regio hun deuren openen voor het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw worden de openingsfeesten georganiseerd om het begin van het nieuwe speelseizoen te vieren. Hieronder vindt u de openingsinformatie van de speeltuinen die tot dusver bekend is.

Op zaterdag 8 april zal Speeltuin de Molen om 12:00 uur haar deuren openen. Op dezelfde dag zal Speeltuin De Eendracht, die tevens paaseieren zoekt, haar opening houden om 14:00 uur. Op zondag 9 april zal Speeltuin Berenbos, eveneens met een paaseierenzoekactie, om 13:00 uur openen.

De toegangsprijs voor alle speeltuinen bedraagt €1,50. Dit is een geweldige kans voor kinderen om zich te vermaken in de buitenlucht en te genieten van de frisse lucht en de zonneschijn.

De speeltuinen beloven weer veel leuke activiteiten te organiseren voor kinderen van alle leeftijden. Ouders worden aangemoedigd om hun kinderen te vergezellen en samen van de openingen te genieten. We hopen dat iedereen een geweldige tijd zal hebben in de speeltuinen!

Deel dit bericht