Drugshandel ontdekt in bloemenzaak Heerlen: eigenaar en medeverdachte gearresteerd

De politie vermoedde al geruime tijd dat de bloemenzaak betrokken was bij de drugshandel, maar het ontbrak aan voldoende bewijsmateriaal om een gedegen onderzoek te starten.

Door Redactie
1 Min leestijd
Afbeeldingen: Politie/Google Street View

HEERLEN – In een bloemenzaak aan de Jongmansweg in Heerlen zijn op woensdag soft- en harddrugs aangetroffen, zo meldt de politie. Het onderzoek naar de zaak begon toen opviel dat er opmerkelijk weinig tulpen werden verkocht. Dit leidde tot vermoedens van mogelijke illegale activiteiten in de winkel, die nu bevestigd zijn. De bloemenzaak fungeerde als een dekmantel voor een drugshandel, aldus de autoriteiten.

Na het verzamelen van voldoende informatie besloot de politie gericht onderzoek te doen naar de vermeende drugshandel in de bloemenzaak. Dit onderzoek heeft geleid tot de ontdekking van vijf kilogram harddrugs, vijf kilogram softdrugs en een vuurwapen. Tevens werd er gereedschap aangetroffen dat gebruikt kan worden voor de productie van drugs.

De eigenaar van de bloemenzaak en een medeverdachte zijn aangehouden in verband met de illegale activiteiten. De politie vermoedde al geruime tijd dat de bloemenzaak betrokken was bij de drugshandel, maar het ontbrak aan voldoende bewijsmateriaal om een gedegen onderzoek te starten.

Deel dit bericht