Cafetaria Bei ’t Natascha viert 5-jarig jubileum met geweldig feestweekend

Tijdens dit feestelijke weekend kunnen bezoekers genieten van diverse snacks voor slechts één euro.

Door Redactie
2 Min leestijd

KERKRADE – De populaire cafetaria ‘Bei ’t Natascha’ viert deze maand haar 5-jarig bestaan. Gelegen aan de Industriestraat 10, staat deze cafetaria al vijf jaar lang bekend om haar overheerlijke frietjes en snacks. Ter ere van dit jubileum organiseren ze een geweldige jubileumactie in het weekend van 22 en 23 april.

Tijdens dit feestelijke weekend kunnen bezoekers genieten van diverse snacks voor slechts één euro. Maar dat is nog niet alles: er is ook een loterij met gratis loten voor klanten die voor meer dan tien euro bestellen. De gelukkige winnaar gaat naar huis met een splinternieuwe smarttelevisie. En er zijn meer verrassingen: alle kinderen krijgen een gratis ijsje en iedere klant krijgt een gratis beker Remia mayonaise.

 

“Als familiebedrijf zijn we ontzettend trots op ons 5-jarig bestaan. We willen onze klanten bedanken voor hun steun en loyaliteit”,

 

aldus eigenaar Natascha.

 

“We kijken ernaar uit om samen met hen ons jubileum te vieren met deze geweldige actie.”

 

Cafetaria ‘Bei ’t Natascha’ is niet alleen een plek waar je terecht kunt voor de beste frietjes en snacks, maar ook voor een gezellige sfeer en goede service. Kom gezellig langs en vier samen met hen hun 5-jarig jubileum. Wie weet ga jij wel naar huis met een van die geweldige prijzen!

Deel dit bericht