Brandweer snel ter plaatse bij brand in appartement aan de Putgraaf in Heerlen

De oorzaak van de brand is nog onbekend, evenals de omvang van de schade aan het getroffen appartement.

Door Redactie
1 Min leestijd


HEERLEN – Woensdagmiddag is de brandweer met groot materieel uitgerukt naar de Putgraaf in Heerlen na meldingen van een brand in een appartement. Gelukkig is de brand beperkt gebleven tot één woning.

Volgens een woordvoerder van de brandweer waren het de buren die de hulpdiensten hadden gealarmeerd nadat ze rook uit het betreffende appartement hadden zien komen.

Gelukkig is de brand beperkt gebleven tot dat ene appartement. Vanwege het feit dat het een complex betreft met meerdere appartementen, hebben we uit voorzorg grootschalig opgeschaald.

Hierdoor werden meerdere blusvoertuigen en ambulances opgeroepen, hoewel niet allemaal in actie hoefden te komen. Het vuur in de woning werd uiteindelijk snel geblust door de brandweerlieden.

De oorzaak van de brand is nog onbekend, evenals de omvang van de schade aan het getroffen appartement. Er zijn gelukkig geen meldingen van gewonden. De brandweer zal een onderzoek instellen om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

Enkele bewoners van het complex hadden tijdelijk hun woning verlaten tijdens het blussen van de brand, maar konden al snel terugkeren naar hun woningen.

Lees meer over:
Deel dit bericht