Automobilist veroorzaakt ravage in Landgraaf na rammen van geparkeerde auto’s

De bestuurder van de auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De geparkeerde auto's liepen flinke schade op, waarvan één niet meer te herstellen is.

Door Redactie
2 Min leestijd

LANDGRAAF – In de nacht van zaterdag op zondag heeft een automobilist in Landgraaf een ravage veroorzaakt door drie geparkeerde auto’s te rammen. Het ongeluk gebeurde rond 2:25 uur toen de bestuurder om nog onbekende redenen van zijn rijvak raakte en vervolgens tegen de auto’s aanreed. De automobilist eindigde uiteindelijk op zijn kop.

De geparkeerde auto’s liepen flinke schade op, waarvan één niet meer te herstellen is.

De bestuurder van de auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De geparkeerde auto’s liepen flinke schade op, waarvan één niet meer te herstellen is. Ook de auto die het ongeluk veroorzaakte werd afgevoerd.

Ook de auto die het ongeluk veroorzaakte, werd afgevoerd.

Het is nog onduidelijk wat de exacte oorzaak van het ongeluk was. De weg was aan beide kanten afgezet voor het verkeer om de hulpdiensten hun werk te laten doen. Veel bewoners van de straat werden wakker door het tumult en kwamen op straat een kijkje nemen.

Rond 2.30 uur ramde hij met zijn wagen drie andere auto’s die in de straat geparkeerd stonden. Dat gebeurde over een afstand van tientallen meters.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Deel dit bericht