Auto total loss door brand op parkeerplaats

Om de brand te blussen, moesten de ramen van de auto worden ingeslagen.

Door Redactie
2 Min leestijd

KERKRADE – Op de parkeerplaats van GaiaZOO in Kerkrade is vrijdagochtend rond kwart over elf een autobrand geweest. Het dashboard van een auto vatte vlam, waardoor de hulpdiensten moesten ingrijpen. Om de brand te blussen, moesten de ramen van de auto worden ingeslagen. Helaas is de auto als gevolg van de brand total loss geraakt.

Op het moment van het incident waren de eigenaar en zijn familie aanwezig in de dierentuin om de verjaardag van hun dochter te vieren. Het personeel van GaiaZOO wist de familie te traceren en op de hoogte te stellen van de brand. Vervolgens spoedden zij zich naar hun voertuig om de verzekeringsmaatschappij en de afsleepdienst op de hoogte te stellen van het voorval. Uit onderzoek blijkt dat de brand waarschijnlijk is ontstaan door kortsluiting.

De vrouw van de eigenaar, opgelucht dat zij en haar familie zich niet in de auto bevonden op het moment van de brand, verklaarde:

Gelukkig zaten we er niet in, dat is het allerbelangrijkste. We gaan weer terug naar het park om een leuke dag te maken.

Het incident heeft de verjaardagsviering van de familie overschaduwd, maar ze zijn vastberaden om hun dag in GaiaZOO voort te zetten. Het parkpersoneel heeft alle mogelijke hulp en ondersteuning geboden aan de getroffen familie.

Ondanks deze tegenslag hopen we dat de familie toch een plezierige dag zal hebben in GaiaZOO en dat zij kunnen genieten van de rest van de verjaardagsviering.

Deel dit bericht