47e editie van Terwinseler Straatmarkt op zondag 14 mei

Door Redactie
2 Min leestijd

Video van zondag 22 mei 2022

KERKRADE – Op zondag 14 mei vindt de 47e editie van de Terwinseler Straatmarkt plaats in Kerkrade. Deze jaarlijkse straatmarkt wordt gehouden in de straten rondom de prachtige Botanische Tuin van de wijk Terwinselen. De straatmarkt is een traditie op de zondag voor Hemelvaartsdag en trekt elk jaar veel bezoekers.

Vrijwilligers van parochiekerk Terwinselen zullen tijdens de Terwinseler Straatmarkt op het pastorieplein hun eigen ‘Terrasse de la Tour’ exploiteren.

Vrijwilligers van parochiekerk Terwinselen zullen tijdens de Terwinseler Straatmarkt op het pastorieplein hun eigen ‘Terrasse de la Tour’ exploiteren. Hier kunnen bezoekers onder de monumentale Rode Beuk genieten van zelfgebakken vlaai of taart, een broodje gezond of iets te drinken. Daarnaast zal Harmonie St. Callistus tussen 11.00 en 12.00 uur een concert geven.

De dag begint met een viering om 9.30 uur in de parochiekerk. Belangstellenden kunnen tijdens de straatmarkt ook een bezoek brengen aan deze ruim honderd jaar oude kerk.

De Terwinseler Straatmarkt is een gezellig evenement voor jong en oud. Naast de ‘Terrasse de la Tour’ zijn er ook vele andere kraampjes met een divers aanbod van eten, drinken, kleding en andere koopwaar. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kom dus gezellig langs en geniet van deze sfeervolle dag in Terwinselen!

Deel dit bericht