1, 2 en 3 juni nieuwe speeldata Toneelgroep Ambrass Schaesberg

Alle nog niet verkochte of teruggegeven kaarten van komedie ‘Sssjt’ gaan dinsdag 9 mei weer in de vrije verkoop

2 Min leestijd
Foto © Lisanne Bemelmans

LANDGRAAF – De nieuwe komedie ‘Sssjt van ’Toneelgroep Ambras is te zien op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni in Cultuurhuis Landgraaf. De voorstellingen stonden aanvankelijk gepland op 25 en 26 maart en 1 april, Vanwege een blessuren van een van de hoofdrolspelers moest Ambras de voorstellingen tot haar spijt toen echter afzeggen.

De oude kaartjes blijven geldig. Tickets van zaterdag 25 maart zijn nu geldig op zaterdag 3 juni, de kaartjes van zondagmiddag 26 maart op donderdagavond 1 juni en de tickets van zaterdag 1 april zijn geldig op vrijdag 2 juni. De matinée voorstelling van 26 maart is nu een avondvoorstelling. De uitvoeringen beginnen telkens om 20.00 uur, de zaal van Cultuurhuis Landgraaf gaat een uur eerder open.

Ambras is een amateurtoneelvereniging in Schaesberg, gemeente Landgraaf. De toneelgroep speelt hoofdzakelijk stukken in Limburgs dialect. In de bijzondere ambiance van de voormalig kerk van de Lichtenberg gekocht, die na een lange verbouwing is getransformeerd naar het huidige cultuurhuis komen deze extra goed tot gelding.

Synopsis: Sssjt gaat over een toneelgroep die na de coronapauze weer gaat spelen. Maar het blijkt niet zo makkelijk om de draad weer op te pakken. De repetitie loopt niet lekker en ook tijdens de uitvoering gaat er van alles mis. Niet in de laatste plaats door de moeizame persoonlijke verhoudingen tussen de acteurs. In dit stuk spelen sardientjes een opmerkelijke rol. Het geheel eindigt in een zeer verrassend slot. Toneelgroep Ambras viert met deze voorstelling haar 40-jarig jubileum.

Kaarten en meer info: http://toneelgroepambras.nl

Deel dit bericht