Ontdek de zakelijke mogelijkheden met 045online.nl – Uw Toegang tot Regionale Zichtbaarheid! 🌐

Heeft u al kennisgemaakt met dé hotspot voor alle (social) media activiteiten in de regio Parkstad? 045online.nl is meer dan slechts een nieuwsportaal; het is een dynamisch GRATIS online platform dat al meer dan 5 jaar werkt aan het versterken van de regionale verbinding. Wij zijn enthousiast u te informeren over de mogelijkheden om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en uw doelgroep te bereiken op ons bloeiende platform!

Gratis publicatie van uw ondernemersnieuws:

Wij nodigen u uit om uw ondernemersnieuws, zoals een (her-)opening, jubileum, nieuw exclusief product, gratis aan te bieden voor publicatie binnen onze ‘zakelijk’ categorie op ons regionale nieuwsportaal 045online.nl. Stuur uw persbericht naar info@045online.nl.

Geen opening of jubileum? Wilt u meer bekendheid in onze regio en een banner plaatsen op onze portals? Dat kan natuurlijk ook!

🌐 Waarom 045online.nl?

Dagelijks bereiken wij meer dan 10.000 regionale bezoekers via onze nieuwsportaal en hebben wij een loyale volgersschare van 40.000 via onze social media kanalen.
Specifieke targeting op regio, vestigingsplaats of branche geeft u de mogelijkheid om gericht uw doelgroep te benaderen.

Onze verkoopadviseurs zullen u graag een en ander uitleggen!

🎬 Ontdek de Kracht van Video met 045Media:

Wij bieden u de kans om uw commerciële verhaal te vertellen in een bedrijfsvideo met behulp van onze mobiele CAMJO-camera journalisten. Uw video wordt snel gemonteerd, inclusief eventuele A.I. voice-overs en/of BN-er voice-overs, muziek, en ondertiteling. Uw bedrijfsverhaal wordt direct gepubliceerd op 045online.nl, YouTube, Instagram, Facebook, TikTok en Twitter.

 

🔥 Speciale Kennismakingsactie voor U!

Om elkaar beter te leren kennen, introduceren wij een fantastische actie:

Uw Bedrijf- of Productvideo met 50% Korting! Normaal €699,-, nu voor slechts €349,-!
50% Korting op het Plaatsen van een Banner op 045online.nl!

📧 Interesse of Vragen?

Neem contact met ons op via info@045online.nl en ontdek hoe wij samen uw advertentiecampagne tot een succes kunnen maken op 045online.nl! Zet uw merk in de schijnwerpers op het meest dynamische GRATIS platform in de Parkstad regio.

Doe mee, laat uw bedrijf stralen, en ontdek de mogelijkheden van zichtbaarheid op 045online.nl! 🚀