in ,

Zomerfestival Voerendaal 17 t/m 26 september

Deze editie in combinatie met de Strous Cultuur Prijs 2021

Peter Lambrichs - Fotografie

VOERENDAAL – Cultureel Voerendaal laat in het 10-daagse cultuurfestival zien dat ze groot kan zijn met haar eigen parels! Proeven, luisteren, zien en voelen.

Het festival wordt georganiseerd met de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen, die tot het laatste moment nog kunnen worden aangepast. De organisatie doet haar uiterste best het festival door te laten gaan op een veilige en verantwoorde wijze, zodat de bezoekers heerlijk kunnen komen genieten.

Editie 2021
Veilig, maar wel samen. Anders, maar toch ook bekend. Altijd verrassend. De organisatie en de vele deelnemers van het festival kunnen niet wachten u weer te zien. Fysiek of online via de livestreams op Facebook. Muziek, lekker eten en drinken, wandelen, kunst, poëzie en fotografie.

Peter Lambrichs – Fotografie

Zomerfestival Voerendaal, een festival waar de culturele trots van Voerendaal van zich laat horen, jong en oud mee komt genieten, verrassende ontmoetingen ontstaan tussen amateurs en professionals en bijzondere plekjes samen (her)ontdekt worden. Om alvast een tipje van de sluier te lichten kunnen we u vertellen dat er geopend wordt met ‘Circus Corona’ op vrijdag 17 september op een wei in Weustenrade. U kunt aan kunt melden voor een fotografieworkshop van Peter Lambrichs of een schilderworkshop van Nelleke Hollewijn. Het Muziekcollectief u van harte uitnodigt voor concerten van hun bands. En zowel IVN Voerendaal als de WoW groep u Voerendaal te voet laten verkennen.

Peter Lambrichs – Fotografie

Heeft u vorig jaar enorm genoten van de drive-in? Ook die staat dit jaar in samenwerking met Filmhuis de Spiegel op de agenda met de film Hors normes, de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van Intouchables). Dit jaar niet de enige film van het festival, want op vrijdag kunt u komen genieten van de Zweedse film van Kay Pollak, As it is in heaven in de Laurentiuskerk van Voerendaal. En alsof dat nog niet genoeg is een Wine, Dine en Jazz avond bij Wijngoed Fromberg, een Spaanse avond bij Grandcafé Klumme, Open Hofjesdag, Ibiza Vibes bij de Bernardushoeve en de sprookjesachtige kindervoorstelling In de Wolken door het Zuiderwind Blazersensemble. Strijkt u neer op het terras bij Happy Frites met een concert van Zangkoor Mélange, gevolgd door Notes tor Breakfast en als vaste prik verzorgt Jo Ortmans een lezing, dit keer over de Freule van ’t Freuleshoes. Voor de sluiting op zondag 26 september nodigt het Zomerfestival u uit voor een fair bij Kasteel Puth. Vanaf half augustus worden alle 25 evenementen bekend gemaakt. Blok dus in ieder geval uw agenda maar vast van 17 t/m 26 september!

Peter Lambrichs – Fotografie

Strous Cultuur Prijs 2021
Op zaterdag 18 september wordt in de Borenburg de Strous Cultuur Prijs 2021 uitgereikt binnen twee categorieën Uniek cultureel initiatief en Bijzonder cultureel samenwerkingsinitiatief. De in te dienen voordrachten moesten hebben plaatsgevonden tussen 1 maart 2018 en 1 maart 2021. Zeven verenigingen dingen mee naar de drie prijzen. Van 27 augustus t/m 16 september kan er online gestemd worden op de genomineerden voor de publieksprijs.

Peter Lambrichs – Fotografie

www.facebook.com/zomerfestivalvoerendaal
www.zomerfestivalvoerendaal.nl

Meer info of media over dit item? Nu jij!

Foto Video Audio Tekst Embed

This field is required

Sleep foto hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Get image from URL

Maximum upload file size: 8 MB.

Processing...

This field is required

Sleep video hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

e.g.: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Add

Some of the supported services:

Maximum upload file size: 64 MB.

Processing...

This field is required

Drop Audio Here

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

e.g.: https://soundcloud.com/community/fellowship-wrapup

Add

Some of the supported services:

Maximum upload file size: 32 MB.

Processing...

This field is required

e.g.: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Some of the supported services:

Processing...

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Belastingdienst helpt getroffenen watersnood

Woningen ontruimd na gaslek in Kerkrade