in , ,

WIN een virtuele F16-vlucht tijdens de Euregionale Zwaailichtendag Kerkrade!

 

KERKRADE – Tijdens de Euregionale Zwaailichtendag 2018 op zaterdag 14 april van 12.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Kerkrade presenteren tal van hulpdiensten hun werkzaamheden en materiaal. Een bijzondere deelnemer aan de Euregionale Zwaailichtendag is de Koninklijke Luchtmacht. Zij zullen met twee F16 simulatoren aanwezig zijn. En jij hebt de kans om een spectaculaire vlucht van 15 minuten te maken in deze simulator!

Door de beperkte capaciteit van de simulator is het maar voor 40 mensen mogelijk om tijdens deze dag in de simulator plaats te nemen. Omdat er met een strak tijdschema gewerkt wordt, worden de plekken vooraf ingevuld. Via dit bericht worden er 20 x 2 plekken in de simulator verloot! Kans maken op twee zitjes in de F16 simulator? Tag dan vliegensvlug je co-piloot in een reactie onder dit bericht en maak kans op twee plekken in de vliegsimulator van de Koninklijke Luchtmacht tijdens de Euregionale Zwaailichtendag op zaterdag 14 april.

Let op: de minimale leeftijd om in de simulator te mogen is 14 jaar. Taggen kan tot vrijdag 6 april 12.00 uur. Hierna zullen de 20 winnaars van 2 plekken bericht krijgen. Tijdens de dag zelf is het helaas niet mogelijk om je nog in te schrijven voor de simulator.

Euregionale Zwaailichtendag

Niet gewonnen? Niet getreurd! De Euregionale Zwaailichtendag is dit jaar groter dan ooit. Dat betekent meer hulpdiensten, meer locaties en dus meer te zien en te beleven! Tal van hulpdiensten en aanverwante organisaties presenteren zich tussen 12.00 uur en 17.00 uur op de Markt, Kerkplein, Hoofdstraat/Niersprinkstraat, Europaplein en in het Stadspark. Daarnaast zullen er een groot aantal oude (hulpdienst)auto’s te zien zijn, is er volop kinderanimatie en speelt muziek een belangrijk rol tijdens de dag. Zo geven onder andere verschillende aan hulpdiensten verbonden muziekgezelschappen mini-concerten op de pleinen.

Concert

De avond voorafgaand aan de Euregionale Zwaailichtendag geeft het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee een uniek galaconcert in Abdij Rolduc. Het concert op vrijdag 13 april begint om 20.00 uur en heeft het thema ‘grenzeloos verbinden’. De bezoeker kan hierbij genieten van een absoluut verrassend veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig concert met diverse solisten. Het Trompetterkorps Koninklijke Marechaussee staat onder leiding van dirigent Peter Kleine Schaars. Kaarten kosten 15 euro (inclusief 1 pauzedrankje) en zijn via de volgende link te bestellen: https://shop.tickli.nl/event/Trompetterkorps

Bron: Facebook Gemeente Kerkrade

Meer info/media over dit item?!

Foto Video Tekst Embed

This field is required

Drop Images Here

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Plaats foto vanaf een URL

Maximale upload grootte: 8 MB.

Processing...

This field is required

Sleep uw videofile hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=U-1V7Ht0oSQ

Toevoegen

Supported services:

Maximale upload grootte: 50 MB.

Processing...

This field is required

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=U-1V7Ht0oSQ

Supported services:

Processing...

Ook iets bijzonders uit de regio 045 gespot? Doe mee en plaats of tip jouw/een 045 bericht, social media, foto of video op 045online.nl! Klik hier!

Report

Reageer op dit bericht via:

Jouw mening
  1. Wow wat vet die Simulator. Zou een levenslange droom en wens gedeeltelijk in vervulling gaan voor mij.

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

De stad als jóuw podium tijdens De Heerlense Jaarmarkt op zaterdag 21 april?

#A2 Maastricht -> Eindhoven, tussen Maarheeze en knp. De Hogt 13 km file alle…