in ,

Wijkagent Hoensbroek Centrum – de Dem

Voor de wijk Hoensbroek Centrum en de Dem is Richard Jager de wijkagent

Foto: Facebook Politie Heerlen

HEERLEN – Elke wijk in Heerlen heeft een wijkagent zo ook de wijken Hoensbroek Centrum en de Dem. De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij of zij signaleert sociale problemen, kleine criminaliteit, milieu en verkeer en speelt hierin een adviserende rol.

De wijkagent signaleert, adviseert en regisseert en kan daarbij worden ondersteund door een wijkteam. Indien nodig krijgt dit team hulp van andere gespecialiseerde politiediensten. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe de problemen adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

Voor de wijk Hoensbroek Centrum en de Dem is Richard Jager de wijkagent. U kunt hem bereiken via www.politie.nl of via de facebook van Politie Heerlen https://www.facebook.com/politieheerlen
U kunt natuurlijk ook bellen met 0900-8844

Na de carnaval start er een project Wijkagent on tour. Waar de wijkagent van Hoensbroek centrum en de Dem van te voren via Facebook aankondigt waar hij wanneer gaat zitten werken. Indien u vragen heeft voor de wijkagent of gewoon eens kennis wilt maken kunt u de wijkagent bezoeken op de aangegeven locaties. Deze locaties worden een paar dagen van de te voren bekend gemaakt. U kunt dan op facebook zien waar en wanneer de wijkagent in het wild te zien is.
Houdt daar voor de facebook van de Politie Heerlen in de gaten.

Bron: Facebook Politie Heerlen

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Jouw mening
  1. Zou fijn zijn als de betreffende wijkagent eens reageert op de mails wat ik stuur.
    Wij hebben een probleem en wil dit graag bespreken.
    Dus zou heeeeeel erg fijn zijn als er eens iemand reageert.

    Mvg j van essen

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Vorderingen nabij de tunnel Rimburgerweg en de Mijnsteenberg

Architectonische schets Center Court Kerkrade