in

Bootsoptiek Landgraaf

LANDGRAAF – Boots Optiek is een optiekzaak met meer dan 25 jaar ervaring.

Bij Boots Optiek kunt u terecht voor een gedegen en deskundig advies over monturen, glazen, contactlenzen, zonnebrillen of zonnebrillen op sterkte.

video

Brillen
Wij hebben een ruime selectie aan monturen voor ieder wat wils zowel qua prijs als design. Dankzij het feit dat wij het modebeeld altijd op de voet volgen bieden wij u altijd de laatste trends op het gebied van brillen.

Zo vindt u bij ons veel monturen van bekende modehuizen zoals Ray-Ban, Guess,Liu-Jo, Silhouette, Dior, Lamarca, Cazal ect. Ook voeren wij het merk Porsche, een collectie die alleen bestaat uit hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld titanium. Uiteraard bieden wij u ook collecties zoals rodenstock, zeiss, seiko aan ,collecties die in de loop der jaren hun sporen op het gebied van kwaliteit en pasvorm verdient hebben. Naast al deze merken kunnen wij u ook een budgetlijn aanbieden, met een hele scherpe prijs stelling,zo heeft u al een complete diesel of guess bril voor de spectaculere prijs van 149.- euro.

Zoals u ziet bieden wij u een ruime keuze in stijl en prijs zodat wij aan al u wensen kunnen voldoen. Zoals reeds vermeld volgen wij daarbij nauwlettend de trends en zorgen dat we goed op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van mode en design. Alleen zo kunnen wij u optimaal adviseren.Dus loop eens vrijblijvend binnen om onder het genot van een vers kopje koffie een advies op maat te krijgen.

Voor een uitgebreid assortiment aan veiligheidsbrillen kunt u ook bij ons terecht,kom ook hiervoor voor vrijblijvend binnen lopen en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Kinderbrillen

Ook voor kids heb ik een ruim assortiment coole,kleurrijke kinderbrillen van diverse merken voor een lage prijs van 149.- euro (montuur inclusief ontspiegelende en een kras vaste laag) en mocht uw kind in aanmerking komen voor een vergoeding van de zorgverzekeraar regelen wij dat uiteraard ook voor u.

Zonnebrillen

Net als onze uitgebreide monturen collectie hebben we ook een uitgebreide zonnebrillen collectie. Merken als Nike, Guess, Porsche, Serengeti, Epos, Dior, Ray Ban en Gucci zijn in onze winkel vertegewoordigt.

Zonnebrillen zijn er in de eerste plaats om u ogen tegen fel zonlicht en schadelijke UV-straling te beschermen, maar meer dan ooit tevoren zijn zonnebrillen een balanrijk modeaccessoire geworden. Bij ons combineren wij deze 2 aspecten dan ook graag.

Net als het algemene modebeeld verandert ook de zonnebrillenmode elk jaar weer en passen we onze collectie dan ook weer aan. In alle gevallen informeren wij u graag over de specifieke lenseigeschappen want er goed uitzien combineren wij graag met goed zien en de beste bescherming

Uiteraard kunnen we ook desgewenst een zonnebril op uw eigen brillensterkte maken.Loop gerust even binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Lenzen

Nederland telt ongeveer 1.6 miljoen contactlensdragers. Het dubbel aantal mensen heeft echter ooit lenzen geprobeerd te dragen. Bijna zonder uitzondering zijn deze mensen gestopt omdat ze het gewenste comfort niet bereiken.

Comfortabel en veilig lenzen dragen draait in feite om drie zaken. Contactlenzen, maar vooral ook vloeistoffen, moeten van topkwaliteit zijn en goed worden afgestemd op de lenzendrager. Daarom is deskundig advies onontbeerlijk. Het is van groot belang om vast te stellen wat voor u ogen het beste is en op welke manier u optimaal kunt zien. Tot slot is het belangrijk dat u op de juiste manier met u lenzen omgaat en dat u regelmatig u ogen laat controleren.

Loop gerust even binnen en we geven u graag het advies dat bij u past.

Hoortoestellen

Een hoortoestel is in essentie een klein computertje dat het geluid van de door gehoorverlies aangetaste frequenties versterkt. Het geluid komt binnen door een microfoon,wordt bewerkt en naar behoefte versterkt en komt vervolgens bij het luidsprekertje.

AHO Hierbij bevindt zich de electronica Achter Het Oor en wordt het traditioneel met een slangetje verbonden aan een oorstukje dat in het oor gedragen wordt.

Open aanpassing/fitting De nieuwste digitale technieken maken het echter mogelijk het op maat gemaakte oorstukje te vervangen door een ultrazachte siliconen tip. Een groot voordeel is dat de gehoorgang meestal niet geheel wordt afgesloten,waardoor de natuurlijke geluiden die het trommelvlies wel goed opvangt gewoon natuurlijk blijven.

Report

Wie Wat Waar: Bootsoptiek Landgraaf

De gouden combinatie van clicks (045) en bricks (043)