6.6 C
Heerlen
woensdag, november 13, 2019

Wie herkent verdachte winkeloverval Landgraaf

Trending vandaag

woensdag, 13 november | 17.45

LANDGRAAF – Het is zaterdag 25 mei als op klaarlichte dag rond 11.30 uur het personeel van een winkel aan de Hoofdstraat in Landgraaf wordt opgeschrikt door een overvaller.

https://www.facebook.com/PolitieLimburg/videos/753298218405995/

Een onbekende man trekt zijn t-shirt omhoog en toont door die handeling de foedraal van een mes. Hij zegt dat hij NU geld wil. De caissière loopt daarop de winkel in, waarna de verdachte een greep uit de kassa doet.

De verdachte vlucht vervolgens weg op een witte scooter richting de rotonde en de wijk ‘t Eikske. Om zijn identiteit te achterhalen worden er nu beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe de verdachte van en naar de winkel op de Hoofdstraat rijdt.

Opmerkelijk is dat hij onderweg een wheelie maakt. Wie weet herkent u de waaghals met de scooter op de beelden?

De verdachte draagt een zwart petje met witte opdruk, een donkere broek, donkerblauwe jas, bril met donkere glazen en grijze slippers met grijskleurige sokken. Hij heeft een blanke huidskleur, slank postuur en is ongeveer 30 – 40 jaar oud.

De verdachte draagt een zwart petje met witte opdruk, een donkere broek, donkerblauwe jas, bril met donkere glazen en grijze slippers met grijskleurige sokken.

Hij heeft een blanke huidskleur, slank postuur en is ongeveer 30 – 40 jaar oud.

Kent u de verdachte of klinkt het signalement u bekend in de oren? Neemt dan contact met ons op via 0900-8844 of deel uw informatie anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie.nl

- Advertentie -

Nieuwe berichten

Politie zoekt getuigen van straatroven in Kerkrade

KERKRADE - Bij het invallen van de schemer zijn zondagmiddag, in een tijdsbestek van een half uur, in het...

Ramkraak juwelier Burger Maastricht nauwgezet voorbereid

MAASTRICHT -  De ramkraak bij juwelier Alfred Burger aan de Stationsstraat in Maastricht in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober, blijkt...

Fiat Panda naar de Noordkaap voor prostaatkankeronderzoek

MAASTRICHT -  Met een Fiat Panda 4x4 een monstertocht van ruim 8 duizend kilometer naar de Noordkaap rijden, dat is de uitdaging die ANWB...

ANALYSE Roda JC: Geen ‘schoon schip’ maar schip met zes kapiteins

KERKRADE Met de terugkeer van zakenvrouw Dionne Wiertz in de top van Roda JC, lijkt het in de bestuurskamer steeds meer een reünie te...

Vader Stijn Koster in bestuur stichting die aandelen Roda JC beheert

KERKRADE De 67-jarige Ed Koster uit Kerkrade, vader van ICT-man Stijn Koster die Roda JC mede van de afgrond redde met een garantstelling, heeft...
- Advertentie -

Meer uit deze regio of van dit item

- Advertentie -
Foto of video?! Tip?!
X

Deel dit bericht met een vriend