in , ,

Wie herkent verdachte winkeloverval Landgraaf

Kent u deze verdachte? Neem dan contact met de politie op!

LANDGRAAF – Het is zaterdag 25 mei als op klaarlichte dag rond 11.30 uur het personeel van een winkel aan de Hoofdstraat in Landgraaf wordt opgeschrikt door een overvaller.

Kent u deze verdachte? Neem dan contact met ons op!

Het is zaterdag 25 mei als op klaarlichte dag rond 11.30 uur het personeel van een winkel aan de Hoofdstraat in #Landgraaf wordt opgeschrikt door een overvaller.Een onbekende man trekt zijn t-shirt omhoog en toont door die handeling de foedraal van een mes. Hij zegt dat hij ‘nu’ geld wil. De caissière loopt daarop de winkel in, waarna de verdachte een greep uit de kassa doet.De verdachte vlucht vervolgens weg op een witte scooter richting de rotonde en de wijk ‘t Eikske. Om zijn identiteit te achterhalen worden er nu beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe de verdachte van en naar de winkel op de Hoofdstraat rijdt.Opmerkelijk is dat hij onderweg een wheelie maakt. Wie weet herkent u de waaghals met de scooter op de beelden?De verdachte draagt een zwart petje met witte opdruk, een donkere broek, donkerblauwe jas, bril met donkere glazen en grijze slippers met grijskleurige sokken. Hij heeft een blanke huidskleur, slank postuur en is ongeveer 30 – 40 jaar oud.Kent u de verdachte of klinkt het signalement u bekend in de oren? Neemt dan contact met ons op via 0900-8844 of deel uw informatie anoniem via 0800-7000.*CB/HH

Gepostet von Politie Limburg am Dienstag, 18. Juni 2019

Een onbekende man trekt zijn t-shirt omhoog en toont door die handeling de foedraal van een mes. Hij zegt dat hij NU geld wil. De caissière loopt daarop de winkel in, waarna de verdachte een greep uit de kassa doet.

De verdachte vlucht vervolgens weg op een witte scooter richting de rotonde en de wijk ‘t Eikske. Om zijn identiteit te achterhalen worden er nu beelden vrijgegeven waarop te zien is hoe de verdachte van en naar de winkel op de Hoofdstraat rijdt.

Opmerkelijk is dat hij onderweg een wheelie maakt. Wie weet herkent u de waaghals met de scooter op de beelden?

De verdachte draagt een zwart petje met witte opdruk, een donkere broek, donkerblauwe jas, bril met donkere glazen en grijze slippers met grijskleurige sokken. Hij heeft een blanke huidskleur, slank postuur en is ongeveer 30 – 40 jaar oud.

De verdachte draagt een zwart petje met witte opdruk, een donkere broek, donkerblauwe jas, bril met donkere glazen en grijze slippers met grijskleurige sokken.

Hij heeft een blanke huidskleur, slank postuur en is ongeveer 30 – 40 jaar oud.

Kent u de verdachte of klinkt het signalement u bekend in de oren? Neemt dan contact met ons op via 0900-8844 of deel uw informatie anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sintermeerten Heerlen weer vrij gegeven, leerlingen spoten met pepperspray

Brunssum Nu #24 – Veteraan vertelt bij Compass