in

‘Wel degelijk nog financiële afspraak tussen Roda en García de la Vega’

Wel degelijk nog financiële afspraak tussen Roda en García de la Vega

KERKRADE Roda JC blijkt wel degelijk nog altijd een financiële afspraak met de inmiddels vertrokken beoogd grootaandeelhouder Mauricio García de la Vega te hebben, bevestigen meerdere goed ingevoerde bronnen. De Mexicaan ontvangt een deel van de transferopbrengsten als de Kerkraadse club een speler als bijvoorbeeld Jordy Croux of Roland Alberg - die meerjarige contracten hebben - verkoopt. Kijk naar een nieuwe uitzending van het onafhankelijke onlineprogramma Inside Roda JC met Bjorn Thimister.

Gepostet von 045online am Mittwoch, 13. November 2019

KERKRADE Roda JC blijkt wel degelijk nog altijd een financiële afspraak met de inmiddels vertrokken beoogd grootaandeelhouder Mauricio García de la Vega te hebben, bevestigen meerdere goed ingevoerde bronnen.

De Mexicaan ontvangt een deel van de transferopbrengsten als de Kerkraadse club een speler als bijvoorbeeld Jordy Croux of Roland Alberg – die meerjarige contracten hebben – verkoopt. Kijk in bijgaande video naar een nieuwe uitzending van het onafhankelijke onlineprogramma Inside Roda JC.

Deze afspraak loopt tot in de lengte der jaren. Een en ander staat haaks op de woorden van Roda’s nieuwe statutair directeur Herman Huirne tijdens een interview met NOS-radio, waarin hij onlangs zei: “Er zijn geen financiële afspraken tussen hem (García de la Vega, red.) en de club. Er is wel nog aantal afspraken, maar daar zit niks geks tussen en op korte termijn is dat afgehandeld.”

Een en ander heeft tot verbaasde gezichten geleid bij ingewijden die weet hebben van de gemaakte afspraken tussen Roda en de inmiddels vertrokken Mexicaan. Zij stellen daarom dat de bewering van Huirne met betrekking tot het niet meer bestaan van een financiële afspraak met García de la Vega niet klopt.

Een woordvoerder van Roda JC wil daar desgevraagd niet op ingaan en laat weten dat de club

“niet meer over Mauricio wil praten”.

“Wij willen graag vooruitkijken. Herman heeft dat gezegd zoals hij het gezegd heeft, that’s it.”

Roda JC nu op Social Media:

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0