in , , ,

BoosBoos

Weer drugs en GSM gevonden in cel verdachte moord Andy De Heus

door Bjorn Thimister

SITTARD In de Sittardse cel van Ronnie S., die eerder dit jaar opbiechtte dat hij Andy de Heus (30) uit Echt heeft vermoord, is onlangs weer drugs en een GSM gevonden. Dat bevestigen welingelichte bronnen. Met de mobiele telefoon kon S. vanuit De Geerhorst heimelijk contact hebben met de buitenwereld.

Deze vondst is opmerkelijk omdat S. eerder dit jaar zes maanden extra gevangenis kreeg opgelegd in verband met een drugszaak nadat er in februari in zijn cel van De Geerhorst eveneens een mobiele telefoon, een oplader, anabolen en harddrugs waren aangetroffen.

Vijftiger Ronnie S. uit Sittard staat eind oktober voor de rechter om zich te verantwoorden voor de moord op Andy de Heus uit Echt in 2012. Begin dit jaar biechtte S. uiteindelijk op dat hij De Heus had doodgeschoten in een vakantiehuisje op vakantiepark Porta Isola in Stevensweert.

De reden hiervoor was een ruzie over een hennepplantage op de dag van de fatale schietpartij, 18 december 2012. Het stoffelijk overschot van de Echtse marktkoopman De Heus werd uiteindelijk in 2016 gevonden bij een visvijver in Stevensweert.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

P2000 melding: | Brandweer met gepaste spoed naar Kloosterlaan in Schinveld

P2000 melding: | Brandweer met gepaste spoed naar Kloosterbosstraat in Kerkrade