Foto's: Facebook Gemeente Voerendaal

VOERENDAAL – Het Vebego Asperge Benefietdiner vindt plaats op donderdag 7 juni in de prachtige omgeving van kasteel Cortenbach, Cortenbach 1 te Voerendaal. Een unieke locatie voor een diner in een rijkelijk aangeklede paviljoentent.

ZOMERFESTIVAL VOERENDAAL: DONDERDAG 7 JUNI VEBEGO ASPERGE BENEFIETDINER

Wie aanschuift, krijgt een viergangendiner met amuses, wijnen van Goedwinemakers, asperges van kasteelhoeve Cortenbach, mineraalwater en mokka en sweets. Een geheel verzorgde avond voor een all-in prijs van €99 pp.

Tussen de gangen door zijn er optredens van sopraan Fenna Ograjensek, bariton Sef Thissen en pianist Kasper Schonewille. Ontvangst met een aperitief is vanaf 18.30 uur. Indeling vindt plaats aan tafels van 8 personen. Aanmelden kan tot 1 juni via robert.penseel@vebego.com. Betaling geschiedt vooraf bij de reservering.

Vebego steunt met dit benefietdiner twee goede doelen. Middels de Vebego Foundation, SOS Kinderdorpen, met hun projecten in Ghana, Sri Lanka en Marokko. Daarnaast stichting Muziek Jong voor Oud, die jaarlijks vele concerten en workshops organiseert in zorginstellingen met jonge musici.

Het diner is onderdeel van het Zomerfestival Voerendaal van 1 t/m 10 juni.
Bron: Facebook Gemeente Voerendaal