in

Volop pret tijdens Winktersjpas in de Rodahal

Foto’s: Facebook Gemeente Kerkrade

KERKRADE – Ook dit jaar kan er tussen kerst en nieuwjaar weer gespeeld worden tijdens het groots opgezette gratis evenement Winktersjpas in de Rodahal.

Op maandag 30 december wordt de Rodahal tussen 10.00 uur en 17.00 uur omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen tot en met 12 jaar.

Er zal ook weer een aparte ruimte voor de jongste kinderen tot en met zes jaar beschikbaar zijn. Zo kunnen deze kinderen in alle rust en op hun eigen tempo spelen.

In de andere zalen kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar op diverse speeltoestellen klimmen, klauteren, springen en rollebollen. Na het bijkomen van al het klimmen en klauteren kunnen de kinderen bouwen met grote bouwblokken, dansen in de Silent disco, knutselen en grappige foto`s laten maken in de fotohoek. De kinderen kunnen zich ook weer laten schminken. Verder is er ook voorlichting over gezond eten en drinken en zal tafeltennisvereniging TTV ’68 in de voorfoyer kinderen uitdagen voor een potje tafeltennis.

Winktersjpas in de Rodahal is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Kerkrade, Jeugd- en Jongerenwerk Impuls, Kinderopvang Parkstad, GGD Zuid-Limburg, Heton en Fontys Sporthogeschool. Met dit evenement willen de organisatoren het belang van sport en beweging benadrukken.
Bron: Facebook Gemeente Kerkrade

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Feest der Verwondering

Eindverhoor moordverdachte Roberto H. uit Kerkrade afgeblazen