in

VIDEO Eerste topoverleg aandeelhouders Roda verlaat begonnen

VIDEO Eerste topoverleg aandeelhouders Roda verlaat begonnen

KERKRADE Het eerste topoverleg van de nieuwe aandeelhouders van Roda JC begon in het Parkstad Limburg Stadion woensdagavond enigszins verlaat omdat Stijn Koster en Roland Hogenelst vast stonden in het verkeer. Door: Bjorn Thimister

Gepostet von 045online am Mittwoch, 30. Oktober 2019

KERKRADE Het eerste topoverleg van de nieuwe aandeelhouders van Roda JC begon in het Parkstad Limburg Stadion woensdagavond enigszins verlaat omdat Stijn Koster en Roland Hogenelst vast stonden in het verkeer.

Medeaandeelhouder en lokaal ondernemer Bert Peels stond al enige tijd in de hal van het stadion van de Kerkraadse club te wachten. Na enig telefoonverkeer, de start van de vergadering was gepland voor zeven uur, arriveerden achtereenvolgens Roland Hogenelst en Stijn Koster met zijn adviseur.

Hogenelst stond de aanwezige twee journalisten keurig te woord, Koster wilde liever niets zeggen.

[fvplayer id=”114″]

“Ik heb vooral voor deze club gekozen in verband met dit mooie stadion”,

vertelde horecamagnaat Hogenelst. Even na half acht vertrokken de heren via de lift naar de bestuurskamer van Roda waar de eerste aandeelhoudersvergadering plaatsvond.

Hierbij waren ook leden van het Platform van de fans van Roda JC aanwezig. De nieuwe aandeelhouders moeten vooral onder andere gaan kijken hoe de taken onderling verdeeld gaan worden.

Video: Bjorn Thimister

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0