in

Vader Stijn Koster in bestuur stichting die aandelen Roda JC beheert

KERKRADE De 67-jarige Ed Koster uit Kerkrade, vader van ICT-man Stijn Koster die Roda JC mede van de afgrond redde met een garantstelling, heeft sinds vorige week zitting genomen in het bestuur van de Stichting FS United die het grootste gedeelte van de aandelen van de Kerkraadse club beheert. Dat blijkt een uittreksel in het Kamer van Koophandel-register.

Horecamagnaat Roland Hogenelst uit Reeuwijk, ICT-man Stijn Koster uit Kerkrade, Jumbo-ondernemer Herman Huirne en de zakenmannen Bert Peels en Jan Baggen, namen onlangs een groot gedeelte van de aandelen in Roda JC over van Frits Schrouff.

Die staan officieel onder beheer van de stichting FS United. Ed Koster zit sinds 5 november samen met Nicole Groen, familie van Roland Hogenelst, en de Kerkraadse zakenmannen Ton Middelhoven en Maurice Jongen (tevens shirtsponsor) van de club) in het stichtingsbestuur.

Deze stichting zal op de achtergrond toezicht houden op en controleren van wat er, onder andere qua aandelen, gebeurt bij de Kerkraadse eerstedivisionist.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0