in

UPDATE Roda JC: Akkoord met kandidaat-investeerder Hogenelst deze week ‘zou kunnen’

KERKRADE – De onderhandelingen tussen Roda JC en kandidaat-investeerder Roland Hogenelst vorderen gestaag en beide partijen zouden mogelijk al deze week tot een definitief akkoord kunnen komen.

Woensdag (vandaag) zal er nog een belangrijk gesprek plaatsvinden tussen Hogenelst en Frits Schrouff. Dat bevestigt adviseur Pieter Nieuwenhuis namens de Roda-top.

“Op dit moment ziet een en ander er goed uit en beide partijen zijn, als ik er spreekwoordelijk gezien een thermometer in zou moeten steken, steeds warmer naar elkaar toe”,

zegt Nieuwenhuis.

“Het zou kunnen dat het deze week nog tot een akkoord komt.”

“Feit is echter dat je met meerdere betrokkenen te maken hebt zoals Roda zelf, de Stichting Roda JC, Roland Hogenelst en ook Frits Schrouff. Zij zullen toch allemaal hun V-tje onder de overeenkomst moeten zetten”,

legt Nieuwenhuis desgevraagd uit.

“Vandaag (woensdag) zal er nog een belangrijk gesprek plaatsvinden tussen Hogenelst en Schrouff om te kijken hoe het gevoel van Frits hierover is.”

Het noodlijdende Roda JC moet snel handelen omdat voor 28 oktober een bankgarantie bij de KNVB moet liggen in verband met de licentie.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0