in

Uitkomst topoverleg aandeelhouders Roda: eerst bekijken wat precieze tekorten zijn

KERKRADE Tijdens de eerste vergadering tussen de nieuwe aandeelhouders van Roda JC is vooral aangegeven dat de kartrekkers, de vermogende Stijn Koster en Roland Hogenelst, op zeer korte termijn willen weten wat precies de tekorten en de schulden zijn van de club. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen.

Om deze reden wordt op dit moment nog steeds goed gekeken of en welke spreekwoordelijke lijken er nog uit de kast zouden kunnen gaan vallen bij de Kerkraadse club. Daarna zal pas door de nieuwe aandeelhouders worden bekeken wie precies welke tekorten en eventuele andere schulden zal gaan betalen, zo is volgens ingewijden onder andere tijdens het eerste aandeelhoudersoverleg woensdagavond in het Parkstad Limburg Stadion besproken.

Bij deze vergadering waren behalve Roland Hogenelst en Stijn Koster, ook de lokale ondernemers Bert Peels, Herman Huirne en nog enkele leden van de supportersstichting Wij zijn Roda JC aanwezig. Dat Roda JC snel een algemeen directeur nodig heeft om de dagelijkse gang van zaken te regelen, dat is al geruime tijd zo en die visie wordt ook gedeeld door Hogenelst, Koster, de lokale ondernemers en het reguliere personeel.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0