Paul Rosenboom in actie tijdens Wereldkampioenschappen

PARKSTAD – Marcel van Bezouwen en Paul Rosenboom staan samen met KSK SG Aachen in de halve finale van de duitse Rheinland Pokal. Na het kampioenschap in de Oberliga en promotie naar de Rheinland Liga staat er een nieuwe uitdaging voor de club.

Als men in eigen huis Union Ratingen weet te verslaan staan ze in de finale op 9 Juni a.s. in Bergheim-Niederaussem. Marcel heeft een zeer goed seizoen achter de rug en is vol vertrouwen om deze finale daadwerkelijk te halen. Paul begint na een mindere start zijn vorm weer enigszins terug te krijgen en geeft aan dat het lastig wordt maar zeer zeker te doen is.

Het team van SG Aachen bestaat uit: Marcel Andratschke, Thorsten Schwan, Marcel van Bezouwen en Paul Rosenboom.

Volgend jaar spelen beide met SG Aachen in de Rheinland Liga. Dit is zeker weer een stap vooruit geeft Paul Rosenboom aan die vorig jaar de ploeg is komen versterken. “We gaan nu naar de competitie waar ik voor naar deze club gekomen ben. Een flink niveau hoger dan dat ik bij mijn vorige club gespeeld heb. We zijn hier met een team dat nog steeds kan groeien en we zullen een tandje bij moeten zetten, maar we hebben er alle vertrouwen in.” aldus de Landgravenaar.

Wie graag de wedstrijd wil bezoeken is welkom op woensdagavond 30 Mei a.s., entree is gratis en wordt gehouden in de Kegelhal van Hendriks Sportpaleis aan de Heerlerweg 154 in Hoensbroek. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Tot dan!!!