in ,

Twee aanhoudingen na steekincident in Kerkrade

KERKRADE – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in Rotterdam twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident diezelfde nacht in Kerkrade.

Het gaat om een 23-jarige vrouw uit Simpelveld en een 22-jarige man uit Kerkrade. Het slachtoffer, een 24-jarige man uit Landgraaf, ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is voor het steekincident. Beide verdachten zullen nader door de politie worden verhoord.

Steekpartij op Roda J.C. Ring Kerkrade: dader gevlucht

KERKRADE – De politie is een onderzoek gestart naar steekincident aan de Roda JC ring waarbij een man ernstig gewond is geraakt in de nacht van zondag op maandag. Rond 00.40 uur kregen de hulpdiensten melding van een gewonde persoon buiten. Het slachtoffer is in kritieke toestand met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Politie Kerkrade heeft de omgeving afgezet en is een onderzoek gestart. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is voor het steekincident.

Gepostet von 045online am Sonntag, 28. Juli 2019

Getuige geweest? Deel uw informatie!

Was u getuige van dit misdrijf? Heeft u informatie of mogelijk foto’s / videomateriaal, deel dit dan met de politie. Dit kan via 0900- 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800-7000.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Steekpartij op Roda J.C. Ring Kerkrade: dader gevlucht

Woningen ontruimd vanwege gaslek in Kerkrade