in ,

VerdrietigVerdrietig

Stille tocht Gino in Kerkrade

Op de Roderlandbaan en Ailbertuslaan vormen 200 stoere en mooie auto’s en motoren een erehaag

KERKRADE – Op woensdagavond 8 juni 2022 vindt om 19.30 uur in Kerkrade de stille tocht voor Gino van der Straeten plaats. Op initiatief van Gwenda Lankreijer – die namens de familie van Gino als woordvoerster optreedt – is iedereen die Gino een warm hart toedraagt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze tocht. De route van de stille tocht is vanaf het Eurode Business Center tot aan de speelplek aan de Hertogenlaan, waar Gino voor het laatst is gezien.

Op de Roderlandbaan en Ailbertuslaan vormen 200 stoere en mooie auto’s en motoren een erehaag. Gino was gek op dit soort voertuigen. De combinatie van de erehaag met mooie auto’s en motoren, de tocht door de wijk Rolduckerveld en de gekozen eindplek zorgt voor een respectvol en waardig eerbetoon voor Gino, zijn familie en vrienden.

Gino
Sinds woensdagavond leefde de familie in een rauwe werkelijkheid, hun Gino kwam niet thuis. Direct hebben zij gezocht in de hoop hem spoedig te vinden. Al snel werd opgeschaald met de politie en werd er in de gemeente Kerkrade en op andere plekken intensief gezocht. Daar hebben familieleden zelf en heel veel vrijwilligers aan meegewerkt. De hoop heeft eenieder op dat moment kracht gegeven. Die kracht is sinds zaterdag weg. Gino komt niet meer thuis, zal nooit meer voetballen of de liefde van zijn familie voelen. Een harde klap voor iedereen. Het is een gebeurtenis die de hele gemeenschap diep raakt. De stille tocht sluit aan bij dit gevoel en geeft gehoor aan de wens van de familie van Gino.

Route stille tocht
Het verzamel- en vertrekpunt van de stille tocht is ter hoogte van de rotonde bij het Eurode Business Center, Eurode-Park 1. De route verloopt via de Roderlandbaan en Ailbertuslaan en eindigt bij de speelplek aan de Hertogenlaan.

Verzamelen en vertrektijdstip

De stille tocht start om 19.30 uur. In verband met de te verwachten drukte kunnen deelnemers aan de tocht zich vanaf 19.00 uur verzamelen bij de rotonde bij het Eurode Business Center.

Erehaag
Zo’n 200 stoere en mooie auto’s en motoren vormen op de route van de stille tocht een erehaag. De bestuurders van de auto’s en motoren zijn door Gwenda Lankreijer reeds benaderd. Er kunnen geen nieuwe aanmeldingen meer worden aangenomen.

Parkeren
Parkeren is mogelijk bij het Eurode Business Center, Eurode-Park 1, sporthal Rolduc aan de Rolduckerstraat 112, Abdij Rolduc aan de Heyendallaan 82 en de parkeerplaats aan de hoek Honeestraat/Richerstraat.

Actuele informatie

Voor actuele informatie over de stille tocht adviseren wij u om de Facebookpagina van de gemeente Kerkrade in de gaten te houden.

Meer info of media over dit item? Nu jij!

Foto Video Audio Tekst Embed

This field is required

Sleep foto hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Afbeelding ophalen van URL

Maximum upload file size: 8 MB.

Processing...

This field is required

Sleep video hierheen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Add

Ondersteunde social media:

Maximum upload file size: 64 MB.

Processing...

This field is required

Drop Audio Here

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

e.g.: https://soundcloud.com/community/fellowship-wrapup

Add

Ondersteunde social media:

Maximum upload file size: 32 MB.

Processing...

This field is required

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=WwoKkq685Hk

Ondersteunde social media:

Processing...

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Politie dringend op zoek naar dashcambeelden onderzoek Gino

Gewonde bij gewapende overval in parkeergarage in Heerlen