in ,

BoosBoos VerdrietigVerdrietig

Steen door voorruit rijdende auto op N299 in Kerkrade

Foto Twitter: Leon Becholz ‏

Steen door voorruit rijdende auto op N299 in Kerkrade

KERKRADE – Op de N299 (Roderlandbaan) in Kerkrade werd rond 05.55 uur een steen op een rijdende auto gegooid. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u wat gezien? Bel: 0900-8844. Deel dit bericht!

Gepostet von 045online am Sonntag, 25. März 2018


KERKRADE – De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat er zondagmorgen een steen door een voorruit werd gegooid van een auto. De bestuurder, een 69-jarige man uit het Duitse Baesweiler, kwam met de schrik vrij. Hij raakte niet gewond.

De automobilist reed even voor 6.00 uur vanuit Landgraaf richting Kerkrade over de Roderlandbaan. De steen werd aan het einde van de tunnelbak, vanaf een viaduct bij de Deken Deutzlaan op de auto gegooid. Hij ging dwars door de voorruit.

 

Steen op auto gegooid, politie zoekt getuigen

De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat er zondagmorgen een steen door een voorruit werd gegooid van een auto. De bestuurder, een 69-jarige man uit het Duitse Baesweiler, kwam met de schrik vrij. Hij raakte niet gewond.

Gepostet von 045online am Sonntag, 25. März 2018

 

Het is onduidelijk wie hiervoor verantwoordelijk is. Agenten hebben na de melding direct een onderzoek ingesteld in de omgeving, maar troffen niemand aan.

Tips?

De politie komt graag in contact met mensen die iets verdachts hebben gezien of meer weten over deze zaak. Tips zijn welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Informatie kan ook doorgegeven worden via onderstaand tipformulier.

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Gemeentehuis Simpelveld gesloten rondom Pasen

Steen door voorruit van auto op Roderlandbaan #Kerkrade. Bestuurder raakte geluk…