in , ,

Steekpartij in Heerlen centrum

HEERLEN – Rond 22.45 uur heeft er zaterdagavond in het centrum een steekincident plaatsgevonden. Daarbij raakte een jongen gewond.

Steekpartij in centrum van Heerlen

Heerlen – Rond 22.45 uur heeft er zaterdagavond in het centrum een steekincident plaatsgevonden. Daarbij raakte een minderjarige jongen gewond. Meer info: https://045online.nl/steekpartij-in-heerlen-centrum

Gepostet von 045online am Samstag, 1. Dezember 2018

Op de Bongerd/Promenade ontstond een ruzie tussen meerdere personen. Dat mondde uiteindelijk uit in een steekincident waarbij een minderjarige jongen gewond raakte. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en wordt daar voorzien van de benodigde medische zorg.

Ter plaatse is tactisch onderzoek en buurtonderzoek opgestart. Daarnaast worden getuigen gehoord. Via een burgernetbericht is de hulp van burgers ingeschakeld. De politie is op zoek naar een 17-jarige blanke jongen, van zo’n 1.85 meter lang. Hij heeft blond haar en draagt een zwarte halflange jas. Bel 0800-0011 als je deze jongeman ziet of gezien hebt. Denk aan je eigen veiligheid en benader hem niet zelf.

Report

Stem op dit bericht!

3 punten
Upvote Downvote

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0

Reacties

0 reacties

Parken Kerkrade weer mooi verlicht

Vragen over de sloop van het stadskantoor of de voormalige Plu in Heerlen?