in , ,

Start paddentrek: Aanpassing wegomleiding Rimburg

LANDGRAAF – Vanaf vrijdagmiddag 19 februari is de Scherpenseelermolenweg afgesloten voor verkeer en mag deze niet meer gebruikt worden als omleidingsroute naar en van Waubach.

De paddentrek is gestart

In overleg met de dorpsraad, IVN, aannemer en gemeente is dit gedaan omdat door de plotselinge weersomslag de paddentrek gestart is. De Lindegracht blijft wel open voor omleidingsverkeer. Langs de Lindegracht zullen aanstaande dinsdag (23 februari) amfibieschermen worden aangebracht om de padden te beschermen. Ook op de Kapelweien zullen borden geplaatst worden om te waarschuwen voor de paddentrek. Op avonden als het iets warmer is in combinatie met wat regen is het dan verboden om er te rijden tussen 19.00 uur in de avond en 7.00 uur in de ochtend.

Parkeren

Door de aannemer en gemeente is ook besloten om op het onderste gedeelte van de Lindegracht een tijdelijk parkeerverbod te maken vanwege de doorstroming van het verkeer en bereikbaarheid voor onder andere RD4 voertuigen en andere grotere voertuigen. Op de Lindegracht is een parkeerplaats aangelegd waar de bewoners hun auto’s kunnen parkeren. Deze parkeerplaats was al in verband met de reconstructiewerkzaamheden door de aannemer aangelegd.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gewonde bij botsing op Heesbergstraat Heerlen

Begin een eigen mini-bibliotheek!