in ,

Sprookjesevenement Simpelveld vrijdag 27 september

Foto: John Kreukniet |sprookje

SIMPELVELD – Intussen is dit spektakel een begrip in de regio geworden ( 8-ste editie ! ). Afgelopen jaar waren er maar liefst 2500 bezoekers, zowel jong als oud.

Foto: Peter Trompetter

Op vrijdagavond 27 september is weer iedereen van harte welkom, met als startpunt de Markt in Simpelveld. Daar kunt u vertrekken tussen 19.00 uur en 21.00 uur. De jongsten kunnen daardoor nog in de schemering wandelen en de durvers vervolgens in het donker. Ook dit jaar is de entreeprijs weer laag gehouden, te weten € 2,00 voor kinderen t/m 12 jaar en € 3,00 voor overige deelnemers.

Sprookjesbeleefroute
In feite is het een sprookjeswandeltocht van nog geen 2 km met dit jaar maar liefst 20 verrassende en magische acts, die meer dan het aankijken waard zijn, niet alleen voor kinderen maar ook voor ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Laat u verrassen door veel prachtige acts die te bewonderen zijn met elfjes, prinsesjes, draakjes, koks, steltlopers, kabouters sprookjesfiguren, muzikale acts en nog veel meer. U komt ze overal tegen, in het bos, in het park, in de tuin, op straat. Het wordt smullen en genieten op deze achtste sprookjesbeleefroute, zeker als het weer hopelijk meezit.

Startpunt en route.
Dit jaar een route die ook weer voor kinderwagens en rolstoelers toegankelijk is met start en eindpunt bij de Markt in Simpelveld . U kunt starten tussen 19.00 uur en 21.00 uur vanaf de markt, de ingang is links van het gemeentehuis. De tocht is uiteraard alleen toegankelijk voor mensen met een geldig entreebewijs. Om echter lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen is het handig om vooraf uw kaartje te kopen.


Voorverkoopadressen

U kunt de entreebewijzen kopen bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Friture Oranjeplein, Oranjeplein 1A, Simpelveld.
  • ’t Chocolade Mulke, Kloosterplein 42D, Simpelveld.
  • Cafetaria De Markt, Markt 13, Simpelveld.
  • Bakkerij Ivo Dreessen, Wilhelminastraat 27, Bocholtz.
  • Harlekino Hobby, Passage 15, Gulpen.
  • Eetbar Liflaf, Rijksweg 66, Nijswiller.
  • Bakkerij Hub Starmans & Zn., Mr.Dr.Froweinweg 4A, Eijs.
  • Klieë Veer relatiegeschenken, Hoofdstraat 48A, Kerkrade.
  • De Koffiemuuële, Furenthela 13, Voerendaal
  • Uiteraard kunt u op de avond zelf ook nog kaartjes kopen bij de kassa’s.

Organisatie
De organisatie is in handen van de Stichting Culturele Evenementen Simpelveld/Bocholtz in samenwerking met evenementenbureau Puur Weijers en Weijers, bedenkers van unieke momenten. Dankzij diverse sponsoren en de Gemeente Simpelveld wordt dit evenement jaarlijks mogelijk gemaakt.

De organisatie wenst u alvast een fijne sprookjesavond toe.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Platina huwelijk Ria Hellemons & Piet Kouwenhoven

Taalspelletjes in Week van Alfabetisering