in

LiefdeLiefde

Springruiter Maher wint de Turkish Airlines-prijs van Europa

Op de tweede dag van de CHIO Aken, grootste paardenshow ter wereld, heeft Ben Maher met het paard „Explosion“ gewonnen.

Aken, 17 juli 2019 –  Zou CHIO Aachen partner Turkish Airlines ooit het idee bedenken om een paard als reclamemedium te gebruiken, dan is Ben Maher’s Explosion W de juiste kandidaat voor de luchtvaartmaatschappij.

Wat ze in de loop van de Turkish Airlines Prize of Europe vandaag hebben laten zien, kan worden omschreven als een vlucht naar de overwinning.Het had als Ben Maher en zijn eerste tien jaar Chacco explosie W zeilde van gewichtloosheid, Blue-zoon over de echt niet eenvoudig cursus in de Turkish Airlines Prix van Europa.

Koersleider Frank Rothenberger had de rijders voor het eerst, bijvoorbeeld, de gevreesde bovenbouw Aken waterhindernissen in de weg. Voor explosie W geen probleem. “Maar voor mij,” zijn ruiter gaf zich berouwvol en zei:

Eigenlijk wilde ik de afstand te rijden tot negen stappen, maar er waren acht

Wat zou anderen maken voordat een enorm probleem, opgelost explosie op zijn eigen manier: gewoon een beetje sterker trekker overhalen. Zelfs in de barrage was er geen seconde, waarin je de lucht stopte, omdat het mogelijk een poolaanraking kon bedreigen.

Met ruim 30 centimeter lucht naar de obstakels, de ene na de andere explosie, de een na de ander. Na 46.28 seconden was het pair aan de finish, correct.

Het geeft je het gevoel dat er niets is dat hij niet zou kunnen doen,

zei zijn ruiter enthousiast. Daarom was hij niet verbaasd dat zijn ruin naar de top sprong bij de eerste start in Aachen Soers.Maher had een goede verklaring voor zijn kortdurende dyscalculie in de eerste ronde:

In de vorige wedstrijd crashte ik en kreeg ik een schop tegen het hoofd. Dit heeft mijn vermogen om te tellen waarschijnlijk enigszins aangetast,

grapte hij, maar verzekerde

Het zag er slechter dan het was,

En na zijn overwinning hij dus al heel veel beter … Maher Conclusie van de dag aan het doen is.

We weten Nu, wat aanstaande zondag te verwachten is in de Grand Prix! Het gaat een spannende strijd worden, dat is zeker!

Ook meer aandacht voor jouw (social) media (pers)berichten? Deel hier je bericht!

Report

Overval in Landgraaf, dader gevlucht

Twee aanhoudingen na poging beroving Landgraaf