in

Senden hoopt op vertrouwen Roda en KNVB in reddingsplan

KERKRADE Oud-speler Ger Senden hoopt, nu horecamagnaat Roland Hogenelst als kandidaat-investeerder zijn handen van Roda JC heeft afgetrokken, op vertrouwen van de noodlijdende Kerkraadse club en de KNVB in het reddingsplan van zijn reddingsgroep Roda 2.0.

Senden sprak afgelopen vrijdag voor de wedstrijd van de Kerkradenaren tegen NAC uitgebreid met Roda-topman Hessel Meijer.

“Meijer was aangenaam verrast door onze financiële daadkracht en de verder ontwikkelingen op dat gebied”,

legt Senden uit.

“Hessel kent onze investeerder en het gehele plan en visie van een nieuw Roda JC. Op verzoek van hen zullen wij komende maandag een brief klaarmaken voor de KNVB om ons als partij kenbaar te maken”,

vervolgt het clubicoon in een uitgebreide reactie.

“Daarnaast willen wij onze visie uit de doeken gaam doen, de vertrouwelijke financiële documenten laten checken en zo te overtuigen dat wij de middelen hebben. Het is zaak dat wij nog even de tijd krijgen daarvoor”,

aldus Senden.

Het feit dat Roda JC maandag 28 oktober een bankgarantie bij de voetbalbond moet neerleggen, dat ziet Senden niet als onoverkomelijk probleem.

“Als dat niet mocht lukken krijg je puntenaftrek en misschien nog een boete, maar het gaat erom dat de club op de langere termijn gered is.”

Bij Roda JC zelf was niemand bereikbaar voor commentaar.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0