in

Rol García de la Vega bij Roda lijkt uitgespeeld

KERKRADE De rol van beoogd grootaandeelhouder Maurico García de la Vega bij Roda JC lijkt zo goed als uitgespeeld. De Mexicaan werd in de rust van de wedstrijd tegen De Graafschap door fans van de Kerkraadse club uit het stadion gezet.

Rol García de la Vega bij Roda lijkt uitgespeeld

KERKRADE De rol van beoogd grootaandeelhouder Maurico García de la Vega bij Roda JC lijkt zo goed als uitgespeeld. De Mexicaan werd in de rust van de wedstrijd tegen De Graafschap door fans van de Kerkraadse club uit het stadion gezet.García de la Vega stribbelde tegen tijdens deze actie en verzocht meerdere mensen om hulp. Buiten het stadion stond politie, waar de sfeer grimmiger werd.De Mexicaan oogde behoorlijk ontdaan. Deze actie van de supporters was van tevoren besproken en bekend bij de Roda-top en de politie.Dit wordt ongetwijfeld vervolgd. Door: Bjorn Thimister

Gepostet von 045online am Freitag, 27. September 2019

 

García de la Vega stribbelde tegen tijdens deze actie en verzocht meerdere mensen om hulp. Buiten het stadion stond politie, waar de sfeer grimmiger werd. De Mexicaan oogde behoorlijk ontdaan.

Foto: Peter Trompetter

Deze actie van de supporters was van tevoren besproken en bekend bij de Roda-top en de politie.

Dit wordt ongetwijfeld vervolgd.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Project zelfsturing gemeente Beekdaelen met ondertitels

Moeder en kind ernstig gewond bij brand in Brunssum