in

Roda praat weer met kandidaat-directeur

KERKRADE – Roda JC gaat weer in gesprek met een kandidaat voor de vacante functie van algemeen directeur. Dat bevestigen welingelichte bronnen binnen de Kerkraadse club. Het betreft hier een man die op dit moment een topfunctie bekleedt in het bedrijfsleven. Zijn naam wordt daarom nog geheim gehouden.

Het gesprek met de kandidaat zal op korte termijn gaan plaatsvinden. Pieter Nieuwenhuis, adviseur van beoogd grootaandeelhouder Mauricio García de la Vega van Roda JC, geeft aan dat er druk gezocht wordt naar een nieuwe algemeen directeur. “We zijn ons aan het oriënteren, want het is belangrijk dat die functie ingevuld wordt.”

Eerder was onder andere Jos Merx uit Landgraaf, voormalig bestuurder van zorgaanbieder Meander, in beeld als kandidaat-algemeen directeur, maar hij werd het uiteindelijk niet. Mohamed Hamdi leek onlangs de beste papieren te hebben om topman bij Roda worden, maar hij koos voor ADO Den Haag.

Roda JC heeft op dit moment geen directie en geen Raad van Commissarissen. Beoogd grootaandeelhouder Mauricio García de la Vega wacht nog altijd op goedkeuring van de KNVB voor de overname van de aandelen van Frits Schrouff. Het is nog onduidelijk wanneer de voetbalbond een beslissing hierover zal nemen.

Report

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Opening station #Heerlen #Maankwartier

Toneelstuk over 75 jaar bevrijding