in

Roda praat met meer partijen, vertraging in onderhandelingen

KERKRADE De onderhandelingen tussen Roda JC en horecamagnaat Roland Hogenelst verlopen langzamer en moeilijker omdat er nog andere partijen benaderd zijn om deel te nemen aan het reddingsplan van de noodlijdende eerstedivisionist. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen binnen de Kerkraadse club.

Kandidaat-investeerder Roland Hogenelst liet zijn financiële specialisten onlangs naar de boeken van Roda kijken. Een en andere zette enige vraagtekens bij zakenman, die een deel van de aandelen wil overnemen. Hij wil graag met meerdere partijen instappen in Roda JC.

De vrees dat er vanuit het tijdperk Mauricio García de la Vega mogelijk nog financiële lijken uit de kast kunnen gaan vallen, is volgens welingelichte bronnen wel nog aanwezig bij kandidatenpartijen die een garantiestelling willen afgeven of geld willen investeren in de noodlijdende eerstedivisionist.

Feit is dat de tijd dringt voor Roda JC dat uiterlijk komende maandag 28 oktober een garantiestelling moet neerleggen bij de KNVB in verband met de licentie. Lukt dat niet, dan volgt er puntenaftrek.

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0