in

Roda onderzoekt in gebreke stellen García de la Vega

KERKRADE Roda JC onderzoekt het in gebreke stellen van beoogd grootaandeelhouder Mauricio García de la Vega. Dat bevestigt woordvoerder Pieter Nieuwenhuis namens de Kerkraadse club, die zoals eerder al gemeld zo snel als mogelijk afscheid wil nemen van de Mexicaan.

“Hessel Meijer en ik proberen op dit moment via Whatsapp, telefonisch en tussenpersonen contact met García de la Vega te krijgen om met hem af te spreken over dat we onze samenwerking willen beëindigen. Maar hij speelt verstoppertje”,

legt Nieuwenhuis uit.

Intern wordt er ook al gekeken naar een volgende stap mocht de Mexicaan niet willen meewerken.

“Als club onderzoeken we op dit moment het in gebreke stellen van García de la Vega. Dat is zeker een optie maar dat moet je natuurlijk zorgvuldig doen omdat het dan een juridisch verhaal is”,

aldus Nieuwenhuis.

De zakenman, die op verzoek van Roda-topman Hessel Meijer de woordvoering van de Roda voorlopig op zich heeft genomen omdat het kantoorpersoneel zich collectief ziek heeft gemeld, geeft aan persoonlijk nog geld van García de la Vega te goed te hebben.

“Ik heb werkzaamheden voor hem verricht maar die heeft hij tot op heden niet betaald. Die vordering ligt er, maar ik denk niet dat die bij hem inbaar zal zijn. Ik ben ook door hem om de tuin geleid en dan druk ik me nog heel netjes uit.”

Report

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

0